Προς το περιεχόμενο

Ξύλα. Τελικα μηπως τρωμε το παραμυθι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τωρα που τελειωσα την αναβαθμιση στο αμαξι μου που παταει κατω απο dodge viper μεχρι ferrari,θα αρχισω να τουμπανιαζω τη squier μου που θα παταει κατω ολα τα καστομ σοπς και τους λουδιερσ συναμα

30k62o5.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 483
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πρωτα να μας πεις απο τι ξυλο φτιαχνουν τα πλαινα τους φιλως   ;D ;D

Κυριως σφενδαμος, βελανιδια και κερασια. Τωρα που το σκεφτομαι, και μετα απο τοσες βλακειες που εχω ακουσει για το Minimoog, μονο για τα ξυλα του δεν εχω ακουσει κατι. Πως και δεν βρεθηκε καποιος να μας πει οτι παιζουν κι αυτα ρολο στον ηχο του? Περιεργο... ;D

Κυριως σφενδαμος, βελανιδια και κερασια. Τωρα που το σκεφτομαι, και μετα απο τοσες βλακειες που εχω ακουσει για το Minimoog, μονο για τα ξυλα του δεν εχω ακουσει κατι. Πως και δεν βρεθηκε καποιος να μας πει οτι παιζουν κι αυτα ρολο στον ηχο του? Περιεργο... ;D

Ξεκινα θεμα να μπουμε να του δωσουμε ζωη,γιατι αν περιμενουμε απ τους πληκτραδες θα μας παρει ο υπνος  ;D

Ξεκινα θεμα να μπουμε να του δωσουμε ζωη,γιατι αν περιμενουμε απ τους πληκτραδες κιθαριστες θα μας παρει ο υπνος  ;D

Αλήθεια τα Β3 απο τι ξύλο είναι φτιαγμένα ;D

Επίσης με όλα τα βιντεάκια που είδα στο thread ξέρω πια τι να κάνω με όλα τα πεταμένα/άχρηστα σκουπόξυλα που έχω στην αποθήκη!!!Ευχαριστώ!!!!! ;D

Ξεκινα θεμα να μπουμε να του δωσουμε ζωη,γιατι αν περιμενουμε απ τους πληκτραδες κιθαριστες θα μας παρει ο υπνος  Grin

Προκαλεις και αυθαδιαζεις φιλως και ως τωρα δεν εχετε επιδειξει ουτε μια διαμαχη της προκοπης ωστε να στηριζεις την αποψη σου  ;D ;D ;D

Εστω ενα θεμα που αν αλλαξεις 2 πυκνωτες στο καζιο με τις μπαταριες να παταει κατω τα μουγκ,κατι ρε παιδι μου  ;D

Τωρα που το σκεφτομαι, και μετα απο τοσες βλακειες που εχω ακουσει για το Minimoog, μονο για τα ξυλα του δεν εχω ακουσει κατι. Πως και δεν βρεθηκε καποιος να μας πει οτι παιζουν κι αυτα ρολο στον ηχο του? Περιεργο... ;D

Κατσε να ασχοληθει κανας κιθαριστας με moog (ειδικα με ελευθερη προσβαση στο ιντερνετ  ;D) και θα δεις τι εχει να γινει... ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Προκαλεις και αυθαδιαζεις φιλως και ως τωρα δεν εχετε επιδειξει ουτε μια διαμαχη της προκοπης

Μαλλον εχεις να πατησεις στο φορουμ 3-4 χρονια. ;D Με προσβαλεις. :P Tο 80% των τσακωμων στο Keyboards ειναι απο μενα. proud.gif

Κατσε να ασχοληθει κανας κιθαριστας με moog (ειδικα με ελευθερη προσβαση στο ιντερνετ  ;D) και θα δεις τι εχει να γινει... ;D ;D

Περιμενω πως και πως...boxing.gif

Edit:

Superfunk, για ριξε ενα ματι στο λινκ και πες μας τι παιζει μ'αυτες. ;D

www.moogmusic.com/products/Moog-Guitars

και οι ΜΑΓΝΗΤΕΣ αλλαζουν τον ηχο ΠΑΛΑΒΑ.... ;D

και τα ποντεσιομετρα και οι πυκνωτες..ΚΟΥΖΟΥΛΑ.... ;D

τι να μας πουν τα κΣυλα λοιπον?  ;D ;D ;D ;D (οσο...γλυκα μεσαια και να δινουν...ενα κλικ στο ποντεσιομετρο που γραφει MID στον  ΕΝΙΣΧΥΤΗ θα εχει....ΘΕΟΠΑΛΑΒΑ μεγαλυτερη επιδραση στα....μεσαια..απο το μαχογκανυ καλο για μεταλ ;D)  

αλλα πες μου εσυ που εισαι και luthier... ;D...ποια κιθαρα θα ακουγεται περισσοτερο σαν TELECASTER μια LES PAUL με μαγνητες TELE ή μια Tele με humbuckers?  ;D

καθόλου luthier δεν είμαι ! Ερασιτέχνης μοναχά!

μια τέλε με humabuckerz alnico pro II.... alla mono sta katharraa

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου