georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 H δική μου γυναίκα πάντως μπορεί ηχητικά να μην πιάνει διαφορές αλλά οπτικά έχει μια αντίληψη άλλο πράμα... "Τι είναι αυτό το μπεζάκι κάτω από τις χορδές;"(Καινούριοι zebra μαγνήτες) "Αυτό το σιδεράκι εκεί στο τέλος τόσο παχύ ήταν;"(Καινούρια Tone Pros γέφυρα) ....................... "Και δεν μου λες,πόσο τα βάλαμε αυτά;"(Εδώ υπάρχει σύμπνοια) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Μήπως τελικά να βάλουμε να κάνουν το Blind test οι γυναίκες σας ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D χωρίς παρεξήγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Μήπως τελικά να βάλουμε να κάνουν το Blind test οι γυναίκες σας χωρίς παρεξήγηση Παρεξηγηση για ποιο πραγμα? ;D Θα βαλουμε τη δικη μου και του Γκρευ(χωρις παρεξηγηση κι απο εμενα προς Grey)-αν θελουν βεβαιως-και θα μαζεψουμε ολο το χρημα. Συσκεψις στα ψιθυριστα και αποφασις: "Καρυδια,βαρυ κομματι,βαμμενο πρασινο,με λεπτο σιδερακι σε μωβακι". ;D ;D ;D 100-0 στον ΟΠΑΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Τις επιλογες στον ηχο δεν τις κανεις για να τις ακουσει ο αλλος,αλλα για να ακους εσυ κ να γουσταρεις νομιζω...... Διαφωνω κατα το ημισι. Το κανουμε και για εμας αλλα και για τον απλο ακροατη. Οπως ο κοσμος δεν ξερει να κρινει αν το λα μινορε που επαιξες ηταν σωστο, αντι για λα ματζορε που επαιξες λαθος, αλλά ψιλοξυνισε στο ακουσμα του, και ο ηχος (χροιες γενικοτερα) των οργανων, θα τον κανει να μη του αρεσει ή οχι ενα κομματι. Κατι δεν θα του πηγαινει καλα ή τουλαχιστον θα προτιμησει ενα αλλο κομματι που ειχε καλυτερο ηχο, για καποιον απροσδιοριστον για αυτον λογο. Χονδρικα παραδειγματα αυτα, με κεντρικη ιδεα το οτι πολυς κοσμος καταλαβαινει τα παντα στη μουσικη, χωρις να μπορει να τα προσδιορισει θεωρητικα και μετρησιμα. Οπως και πολλοι μουσικοι εξαλλου. Δεν παιζει ρολο το ειδος και το επιπεδο της μουσικης που ακουει ο εκαστοτε ακροατης. Ολα τα ειδη εχουν καποιες προδιαγραφες, "καλου" και "κακου" για τον ακροατη του ειδους. ΥΓ το σοβαρεψα γμτ μου. Σορι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Οπως ο κοσμος δεν ξερει να κρινει αν το λα μινορε που επαιξες ηταν σωστο, αντι για λα ματζορε που επαιξες λαθος, αλλά ψιλοξυνισε στο ακουσμα του, και ο ηχος (χροιες γενικοτερα) των οργανων, θα τον κανει να μη του αρεσει ή οχι ενα κομματι. Η παραφωνία είναι πολύ πιο αντικειμενικό θέμα από το γούστο στον ήχο. Αν παίξω λα-μιν αντία για λα-ματζ, το σκότωσα και ψόφησε. Αν ο ήχος μου είναι πιο μουντός ή πιο πριμάτος, είναι θέμα γούστου και... κολοκυθόπιτας Και, ας με συμπαθάει ο ακροατής, αν αυτός προτιμά μουντό και εγώ πριμάτο, θα ακούσει πριμάτο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 gdevelek....μιας και αναφερθηκες σε κολοκυθοπιτα..μιλαμε για κολοκυθα μεγαλη την περτικαλια οχι το κολοκυθι το πρασινο για τα παπουτσακια ?? Γιατι και τα δυο τα κανουν πιττες αλλα σαν την περτικαλια που εχει αλληηηη γλυκα δεν ειναι ... Την πιττα την προτιμας σε πυλινο ταΠΣΙ ή σε ΙΝΟΧ ? Θεωρω γευστικα οτι το πυλινο θα ειναι καλυτερα σε ΚΣΥλοφουρνο εεεε ??? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 gdevelek....μιας και αναφερθηκες σε κολοκυθοπιτα..μιλαμε για κολοκυθα μεγαλη την περτικαλια οχι το κολοκυθι το πρασινο για τα παπουτσακια ?? Γιατι και τα δυο τα κανουν πιττες αλλα σαν την περτικαλια που εχει αλληηηη γλυκα δεν ειναι ... Την πιττα την προτιμας σε πυλινο ταΠΣΙ ή σε ΙΝΟΧ ? Θεωρω γευστικα οτι το πυλινο θα ειναι καλυτερα σε ΚΣΥλοφουρνο εεεε ??? άμα λέω εγώ το blind test πρέπει να το κάνουν οι γυναίκες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παρασκευή γαρ :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Ρε παιδια, έχουμε θεοποιήσει κάποιο συγκεκριμένο ήχο που πρεπει να βγάζει η κιθάρα; Εξηγούμαι: Δηλ, γιατί πρεπει ο ήχος του alder να ειναι καλύτερος απο αυτο του pine ντε και καλά; Δηλ, να συζητάμε για το ποια κιθάρα ειναι κατασκευαστικά, playable καλύτερη, ευκολοπαιχτη και δεν σε κρεμάει στο live , οκ! Εμένα πχ, δε μπανάνε! η κιθάρα που παίζει ο Keith στο satisfaction απο ξύλο των αρχαίων Ίνκας, αν εμένα δεν μου αρέσει ο τσιριχτος ήχος του, αυτο δεν σημαίνει ότι δεν ειναι καλή! Αφού ρε σεις δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος ήχος, μόνο διαφορετικός, δεν πάμε να πιάσουμε την κρεμαστρα που έχουμε για κιθαρονι μπας και λυθεί το χέρι και ακουστούμε σαν τον SRV? :D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Παιδια μην το ψαχνετε, το ash του βαλτου ειναι το ιερο δισκοποτηρο του τονου, με ολα τα μεταλλικα στοιχεια που θα θελατε ποτε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Καλά, και το ενα στήθος της γυναίκας λένε ότι ειναι διαφορετικό απο το άλλο, αλλα καλυτερα να παίξουμε με αυτο απο το να αρχίζουμε να το μετράμε! :D (Γίνομαι πρόστυχος εε; Λιγο η άνοιξη, ο μελισσιτσος τη μελισσουλα κτλ ) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση