foxxx Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Γεια χαρά θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας πάνω σε midi controller. Δουλεύω με Ableton live 9 και εδώ και καιρό με απασχολεί το θέμα ενός controller που θα έχει απάνω του όσα θέλω για ευελιξία πάνω στην δουλειά μου. Είμαι ανάμεσα σε 3 controller: Novation Impulse Novation Launchkey Akai mpk Δύστυχος δεν έχω δει κανένα από κοντά και όπως ανέφερα και πιο πάνω με ενδιαφέρει η αμεσότητα με το Ableton live 9. Θα με ενδιέφερε η προσωπική εμπειρία από χρήστες του ίδιου DAW ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Καλησπερα! δουλευω το impuls εδω και λιγο καιρο και ειμαι απλα ενθουσιασμενος με το keyboard! εχει τα παντα ολα οσα χρειαζεται κανεις για να δουλευει με αμεσοτητα με καθε daw! εγω δουλευω με σοναρ και Reason & ιγο b, με ολα μπορεις να κανεις δουλεια αξιοπρεπως! ειδικοτερα με το live και η εταιρια και οοολοι οι συνεργατες, φωναζουν οτι ειδικα με το live, το μηχανημα δινει τον καλυτερο του εαυτο! ομως αυτο δεν σημαινει οτι με τα υπολοιπα δεν δουλευει καλα,,, ή οτι ντε και καλα πρεπει να εχει κανεις το live για να το δουλεψει, δουλευει τελεια! (γνωμη μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Φίλε theoMusictech σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θα ήθελα να ακούσω και άλλους χρήστες για την δικιά τους εμπειρία η αξιοπιστία για τα προ αναφέροντα midi controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2015 τιποτα! επισης να προσθεσω οτι εχει εξαιρετικα πλικτρα! πραγμα που για εμενα παιζει μεγαλο ρολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Κανείς άλλος που να δουλεύει με τα midi controller που ενδιαφέρομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση