FenderStrat Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα! Το 3ο video cover μας είναι έτοιμο! Αυτή την φορά επιλέξαμε το 'I'm Not The Only One' του Sam Smith (don't hate us metalheads! ;D )! Η ηχογράφηση είναι live και γενικότερα το ηχητικό αποτέλεσμα μου αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις. Ίσως να το ήθελα λίγο πιο "καθαρό"! Σχολιάστε ελεύθερα παρακαλώ! Cool Cool [flash=200,200] Superstarz band! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Εμένα που είμαι metalhead μ' άρεσε! Μπράβο παιδιά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Έχω βαρεθεί να σου λέω πόσο μου αρέσουν τα covers σας. Εδώ δίνει ρεσιτάλ η τραγουδίστριά σας η οποία έχει σπουδαία φωνή αλλά και άψογο έλεγχο. Η μοναδική παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι, κατά τη γνώμη μου, η κιθάρα δε χρειάζεται εδώ. Δηλαδή δεδομένου ότι παίζει αρμονία και ακριβώς πάνω στο ρυθμικό των πλήκτρων και όχι κάτι άλλο συμπληρωματικό, το μόνο που προσφέρει είναι ο ατμοσφαιρικότατος ήχος του γλυστρίματος της παλάμης στο μπράτσο. Προσωπικά θα δοκίμαζα και μια βερσιόν με κιθάρα μόνο. Δεν ξέρω τι άλλα covers έχετε στο playlist σας ως τώρα αλλά θεωρώ ότι με αυτή τη χροιά φωνής επιβάλλεται να μπει country/country-pop στο πρόγραμμα. don't hate us metalheads! ;D ! Οι metalheads γιατί δε ζητάνε συγγνώμη από τους popheads; ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 \m/! ;D Πολυ ωραιο,εξαιρετικη φωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Ωραία φωνή, όμορφο άσθμα, δεν ξέρω το αυθεντικό, ούτε θα το ψάξω, εφόσον έχει σχέση με μεταλλοκατάσταση ;D ;D ;D Μια καλή παραγωγή να το γυαλίσει και όλα κομπιλέν No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Μπραβο παιδια! :D Ωραία φωνή, όμορφο άσθμα, δεν ξέρω το αυθεντικό, ούτε θα το ψάξω, εφόσον έχει σχέση με μεταλλοκατάσταση ;D ;D ;D Ποια μεταλλοκατασταση βρε καραμητρο?!?!?!? Ενα νερμπουρμπουλο ειναι... ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FenderStrat Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Παιδιά σας ευχαριστούμε για τα σχόλια! Η μοναδική παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι, κατά τη γνώμη μου, η κιθάρα δε χρειάζεται εδώ. Δηλαδή δεδομένου ότι παίζει αρμονία και ακριβώς πάνω στο ρυθμικό των πλήκτρων και όχι κάτι άλλο συμπληρωματικό, το μόνο που προσφέρει είναι ο ατμοσφαιρικότατος ήχος του γλυστρίματος της παλάμης στο μπράτσο. Προσωπικά θα δοκίμαζα και μια βερσιόν με κιθάρα μόνο. Δεν έχεις και άδικο. Αρχικά το κομμάτι σκεφτόμασταν να το ηχογραφήσουμε μόνο με κιθάρα. Αλλά καταλήξαμε στο ότι η μελωδία του πιάνου είναι πολύ χαρακτηριστική και έτσι τα κρατήσαμε και τα 2. Νομίζω πάντως πως "ταιριάζουν" μεταξύ τους παρόλο που παίζουν σχεδόν τα ίδια πράγματα. Ίσως έπρεπε να γίνει κάτι στην μίξη να διαφοροποιηθούν και άλλο στο eq? YG. Ναι, το original κομμάτι είναι καρα-METAL! ;D :D Superstarz band! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση