atreu73 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Είμαι λίγο βουδιστής Είμαι λίγο χριστιανός Στρίβει το τιμόνι Όταν οδηγώ Είμαι λίγο ρατσιστής Λίγο ολυμπιακός Μην πειράζεις τα κουμπιά Όταν οδηγώ Είμαι λίγο αφελής Λίγο νιώθω όταν πονάς Λίγο χαίρομαι γι’ αυτό Είμαι λίγο επιρρεπής Στις φωνές που μου μιλούν Μέσα από το ράδιο Όταν οδηγώ eimai_ligo.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Χαμηλότερο των προσδοκιώνε μου για άσθμα σου, αλλά δεν παύω να θαυμάζω την εξέλοξή σου εις την παραγωγική διαδικασία λαίμαι. Είσαι Μπάοκ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Eξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 καλο, αλλα το βρηκα λιγο μικρο, ηθελα μεγαλυτερη αναπτυξη. Εκει που πηγα να γινω και περιμενα ισως και κανα μεγαλυτερο ξεσπασμα μουσικα γιατι για εκεί με προϊδέαζε........ σταματησε. Πάραυτα συγχαρητήρια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Εμενα παλι μου αρεσει που εχει μικρη διαρκεια.Μου αρεσε ωραιο ,με τα στιχακια απλα στο ματι αλλα πονηρα ,σαν να σκιαγραφουσαν ενα τυπο νεοελληνα ας πουμε .Ωραιο.Ωραια η μουσικη και η παραγωγη επισης.Μπραβο.Το ξανακουω ανετα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Καινούριος Atreu... Απόλαυση... Θα το ακούω, μαζυ με τ´αλλα οταν οδηγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 Super φίλε μου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους ακόμα και τον samy που μου ράγισε την καρδιά και η κριτική του μοιάζει με αυτή της γυναίκας μου που είπε: Είναι το χειρότερο τραγούδι που έχεις γράψει, όχι δηλαδή ότι τα άλλα είναι καλά. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους ακόμα και τον samy που μου ράγισε την καρδιά και η κριτική του μοιάζει με αυτή της γυναίκας μου που είπε: Είναι το χειρότερο τραγούδι που έχεις γράψει, όχι δηλαδή ότι τα άλλα είναι καλά. Όπως και να το κάνς εγώ ήπια, μόνο γι αυτό, όχι για τα άλλα αίσθημά μου ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση