PCMAN Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Ενα λινκ για οσους εχουν ορεξη για διάβασμα στα αγγλικά !! :wink: http://www.driverheaven.net/reviews/fca%20review/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Διάβασα με αρκετό ενδιαφέρων το συγκεκριμένο άρθρο , κυρίως γιατί το έγραψε ένας αρκετά ψαγμένος, στις κάρτες ήχου. Οι μετρήσεις με το Right Mark Audio analyzer είναι όλα τα λεφτά !! Έτσι μπήκα και εγώ στο τρυπάκι να συγκρίνω τις μετρήσεις , με την δικιά μου κάρτα ήχου, μετρήσεις που τις έκαναν άλλοι, όταν έγραφαν άρθρα παρουσίασης της Creative X-Fi Extreme Music . http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20380 Και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό , οι κάρτες παρουσιάζουν παραπλήσια συμπεριφορά σε όλες τις μετρήσεις εκτός από δυο σημεία !! 1) Το Frequency response!! 2) Την σταθερότητα στις καμπύλες απόκρισης συχνοτήτων . H Creative X-Fi, υπερετερή και στα δυο. Μακάρι να δούμε περισσότερα τέτοια άρθρα , έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα , για την ποιότητα κατασκευής των συσκευών ήχου γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Καποιος εχει κατι με την behringer, αλλα δεν ξερω ποιος :wink: ...α..και εχει μια μανια να παλευει για συχνοτητες που ουτε η μανα τους ξερει πως υπαρχουν :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Φερτε μου καμπύλες και απο Neve , καμπυλες νανε .. και οτι νανε !! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Φερτε μου καμπύλες και απο Neve ' date=' καμπυλες νανε .. και οτι νανε !! :lol:[/quote']Εννοειται πως εκανα πλακα,ετσι? Απλα το τελευταιο καιρο, παρακολουθω με τις φτωχες μου γνωσεις το θεμα για την behringer που εχεις ανοιξει και βλεπω πως με την εταιρια αυτη εχεις μια ιδιαιτερη σχεση :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Ναι εχω σχεση !! Θελω να γινω πελατης τους.. και με εχουνε κουφανει με τα κολπα τους . Any way .. Να σε καλα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση