odis13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Αυτες τις μερες ακουω τη δουλεια του Matthew Halsall, ενος νεαρου τρομπετιστα/band leader απο το Manchester. Eιδικα τον τελευταιο του δισκο, When the world was one, που μου αρεσε ιδιαιτερα. Μοντερνα cool jazz με ενδιαφερουσες noir πινελιες, ιδανικη συνοδεια για ενα χαλαρο πρωινο κυριακατικο καφε (μαλλον επρεπε να ειχα ανοιξει το thread νωριτερα) ή ενα ακομα πιο χαλαρο μεταμεσονυκτιο ποτο ;D. https://www.youtube.com/watch?v=QijarK1FllI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Η μουσική του μου άρεσε. Με χάλασε το στυλ του , αν δω σταρακια και μακό (σε τέτοιου είδους μουσικη- με τα άλλα δεν ασχολουμαι) , αστό να πάει στο διάολο. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Η μουσική του μου άρεσε. Με χάλασε το στυλ του , αν δω σταρακια και μακό (σε τέτοιου είδους μουσικη- με τα άλλα δεν ασχολουμαι) , αστό να πάει στο διάολο. ;D Συμφωνω 100%, θα προτιμουσα στυλ λες και βγηκε απο ταινια του Malle. Επικροτω βεβαια την αλλαγη απο street selfies σε minimal γραφικο στον τελευταιο δισκο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Συμφωνω 100%, θα προτιμουσα στυλ λες και βγηκε απο ταινια του Malle. Επικροτω βεβαια την αλλαγη απο street selfies σε minimal γραφικο στον τελευταιο δισκο. ;D Α να γεια σου! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση