Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω. Είσαι στο Παρίσι. Έχεις την Rianne ten Haken. Από Budget καλά πας απ’ ό,τι φαίνεται…… Και κάνεις αυτό;;;;; Ένα cheesy συνονθύλευμα από διαφήμιση ανδρικού αρώματος και γυναικείων εσωρούχων (στα μέσα των 90's) . ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον σκηνοθέτη Anthony Mandler (θα έπρεπε να πάρει μαθήματα από τον Jonas Akerlund για το πώς οπτικοποιούμε την χλιδή, τα super models και μια μητρόπολη) . Μιλάω για το video. Το Τραγούδι……στα όρια του βαρετού (όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Eμείς στο χωριό μας αυτό το λέμε τσόντα.Τα μοντέλα είναι από μόνα τους η χλιδή και μια χαρά είχαν φανεί στο freedom του George Michael.Λίγο από τον "αισθησιασμό" (τσόντα ήταν κι εκείνο) του "μάτια ερμητικά κλειστά",λίγο a paris mon amour και το αποτέλεσμα τρίχες...Η δε μουσική μόνο για καμιά ταινία του James Bond.(σε διαγωνισμό και θα το απέρριπταν). :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Eμείς στο χωριό μας αυτό το λέμε τσόντα.Τα μοντέλα είναι από μόνα τους η χλιδή και μια χαρά είχαν φανεί στο freedom του George Michael.Λίγο από τον "αισθησιασμό" (τσόντα ήταν κι εκείνο) του "μάτια ερμητικά κλειστά",λίγο a paris mon amour και το αποτέλεσμα τρίχες...Η δε μουσική μόνο για καμιά ταινία του James Bond.(σε διαγωνισμό και θα το απέρριπταν). :) Επί της ουσίας συμφωνΆω. Εμένα η τσόντα μου αρέσει και βλέπω γενικά ;D. Εδώ μου βγαλε μια καγκουρίλα.... :P ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Υπομονή!Όπως το πάει ο Λένννι βλέπω να σε αποζημιώνει στο μέλλον ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Εδώ μου βγαλε μια καγκουρίλα.... :P ;D ;D ;D ;D Γιατι τι κακο εχουν οι καγκουρες? :P Πραγματι ειναι βαρετο απο καθε αποψη και το βιντ και το κομματι. To ομωνυμο μ'αρεσει περισσοτερο: https://www.youtube.com/watch?v=8TM0b7nGTUc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Γιατι τι κακο εχουν οι καγκουρες? :P Καλέ τίποτα, λέω απλά. :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Εγώ τον αντιπαθώ γιατί μου έφαγε την Lisa Bonet κάποτες. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Εγώ τον αντιπαθώ γιατί μου έφαγε την Lisa Bonet κάποτες. ;D ;D Πηγε με τα λεφτα η καρΓιολα... ;D ;D ;D ουτε που νοιαστηκε για τα νιατα σου,την ευμορφια σου και το κτηνωδες ταλαντο σου... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Πηγε με τα λεφτα η καρΓιολα... ;D ;D ;D ουτε που νοιαστηκε για τα νιατα σου,την ευμορφια σου και το κτηνωδες ταλαντο σου... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αχ έτσι είναι Νίκο μου. Και την είχα σίγουρη σου λέω. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Εμένα δεν μου αρέσει η Μπονέ, είναι κοντή ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση