samy paraga Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Σόρυ Πέρι, δεν θα το ματακάνω λαίμαι, με παρέσυρε το ρέμα, βρέχει 2 μερόνυχτα κιόλας φούσκωσε ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Όσο για τους The Fall φίλε THEOD, θα σου πω το εξής : μόνο οι μουσικοί νομίζουν ότι το ροκ 'εν ρολλ είναι μουσική. Οι υπόλοιποι ξέρουν. Εγώ (ευτυχώς) όταν τους πρωτοείδα δεν ήμουν μουσικός και (ευτυχώς) ακόμη δεν είμαι. :) Ναι μωρέ εχεις δικιο ;) ο καθένας ακουει οτι του αρεσει και ετσι πρεπει ;) παρασύρθηκα αλλα εχω παιδικά απωθημένα με τους fall ??? ??? ??? ??? [move]με κανα δυο συνεδρίες θα το ξεπεράσουμε και αυτο ;D ;D ;D ;D[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Ναι μωρέ εχεις δικιο ;) ο καθένας ακουει οτι του αρεσει και ετσι πρεπει ;) παρασύρθηκα αλλα εχω παιδικά απωθημένα με τους fall Ήσουν κοντός στο νηπιαγωγείο; ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2015 Ήσουν κοντός στο νηπιαγωγείο; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Ποιοί βρε έχουν αφήσει εποχή; Οι Σμιθ; Ειλικρινά, δεν τους έχω ξαναδει στη ζωή μου, ακόμη και οι Λα Μπιόντα πρέπει να είναι περισσότερο γνωστοί. Μα για αυτο και εγω του ειπα οτι τους μπερδεψε με τους SMITHS που ΟΝΤΩΣ εχουν αφησει εποχη... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δεν τους μπερδεψα καθολου !!Αυτο το κομματι εχει αφησει εποχη (εσεις δεν τα ξερατε αυτα εισαστε στις φασκιες ακομη) Α και πουσαι η Ξανθια δεν λεει και πολλα στην εμφανιση αλλα το κομματι το ΛΕΕΙ!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=virSFYzLbPE Nα και ενα αλλο ωραιο κομματι απο τους Smith!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δεν τους μπερδεψα καθολου !!Αυτο το κομματι εχει αφησει εποχη (εσεις δεν τα ξερατε αυτα εισαστε στις φασκιες ακομη) Α και πουσαι η Ξανθια δεν λεει και πολλα στην εμφανιση αλλα το κομματι το ΛΕΕΙ!! ;D Τον ανέβασες τον πήχυ φίλωθ. Προχωράμε άμεσα σε εξεταστική προκειμένου να αποτιμηθούν ξανθιές με ωραία φωνή (σαν πλαστικό κουκλάκι που του ζουλάνε τα ποδαράκια τραγουδάει ρε). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Δεν τους μπερδεψα καθολου ! Δυστυχως ο ΤΙΤΛΟΣ του νηματος που ΕΣΥ εγραψες δειχνει οτι ΟΝΤΩΣ του μπερδεψες... ;D Το γκρουπ λεγεται SMITH & οχι SMITHS. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2015 Ωραια διασκευη κανουν στο "you don't love me",ωραια φωνη η κοπελα(οταν ηταν ;D) και δεν ξερω τι λετε καλοι φιλοι αλλα εμενα μου κανει η ξανθια,του γουστου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση