Προς το περιεχόμενο

πετροβάμβακα με βατελίνη. να την εμπιστευτώ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το υλικό όντως αξίζει αλλά στις χαμηλές έχει συντελεστή ας μόνο 0,2 δεν είναι κάπως λίγο.Τι μπορω να βάλω στις γωνίες για περισσότερη δουλειά εκτός από τον πετροβάμβακα.(στην fibran που είδα για πετροβάμβακα είχαν συντελεστή 1 στο 250hz 8O αλλά έλεγε ότι στις μεσαίες συχνότητες πάει και πάνω απο το 1 8O κάποιος μας δουλέυει.Όχι μόνο έχει 100%απορρόφηση αλλά τραβάει περισσότερα από αυτά που πέφτουν πάνω του......)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Agis' date='

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία που θέλεις, για να μη θεωρηθεί ότι διαφημίζω το συγκεκριμένο προϊόν.[/quote']

Ε, δεν είμαστε καλά. 8O :lol:

Μα εδώ μέσα φίλε αυτό κάνουμε. :wink:

Εδώ μιλάμε για κάθε προϊόν για ήχο και μουσική,

που μπορεί να μας ενδιαφέρει

και λέμε ελεύθερα την γνώμη και την εμπειρία μας.

Αν ήταν έτσι, τότε την μεγαλύτερη διαφήμιση την έχουμε κάνει στον Θωμά

και μάλιστα υποθέτω χωρίς να έχει δώσει ούτε φράγκο στο site. :lol: :lol:

Πές μας το προϊόν λοιπόν να το γνωρίσουμε και εμείς.

Δώσε και κανένα σύνδεσμο με την ιστοσελίδα του. :wink:

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Φίλε IxNiLaTiS,

Επειδή είμαι πολύ καινούργιος στην ιστοσελίδα, δε γνωρίζω τις "συνήθειές" σας. Ζητώ συγγνώμη.

Παρ' όλα αυτά μου κάνει εντύπωση το σχόλιό σου, επειδή σου έχω ήδη στείλει με e-mail εδώ και μέρες, το όνομα και τα στοιχεία του υλικού αυτού, όπως μου είχες ζητήσει.

Εν πάσει περιπτώσει, η εμπορική του ονομασία είναι IZITHERM και το εμπορεύεται ISELCO (210/5317910).

εχθές ήρθε και το izitherm που λέγαμε στα γρήγορα που το δοκίμασα δεν είχε τρομερά αποτελέσματα αλλά το χα και πόλυ πρόχειρα βάλλει.Σαν Υλικό πάντως είναι ωραίο μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο θα χει τελειώσει και το δωμάτιο για να το στήσω κανονικά και θα σας πω αποτελέσματα απο εκεί...

Φίλε IxNiLaTiS' date='

Επειδή είμαι πολύ καινούργιος στην ιστοσελίδα, δε γνωρίζω τις "συνήθειές" σας. Ζητώ συγγνώμη.

Παρ' όλα αυτά μου κάνει εντύπωση το σχόλιό σου, επειδή σου έχω ήδη στείλει με e-mail εδώ και μέρες, το όνομα και τα στοιχεία του υλικού αυτού, όπως μου είχες ζητήσει.

Εν πάσει περιπτώσει, η εμπορική του ονομασία είναι IZITHERM και το εμπορεύεται ISELCO (210/5317910).[/quote']

Έκανα στο google ένα ψάξιμο στην λέξη IZITHERM

αλλά δεν μου έδωσε τίποτα, εκτός από noiz και άλλα φόρουμ

που προφανώς εσύ πάλι ρωτάς.

Μήπως γράφεται αλλιώς;

Για αυτό σε ρωτάω δημοσίως, ώστε να μάθω εγώ,

αλλά να μάθουν και οι υπόλοιποι.

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Φίλε IxNiLaTiS,

Γράφεται όπως σας το έχω παρουσιάσει, δηλ. IZITHERM. Έψαξα κι εγώ στο Google, και εκτός από το noiz και κάποια άλλα foroum (που ρωτούν κάποιοι άλλοι), βρήκα μια καταχώριση της

www.choromonotiki.gr/pdf/chp/13-HXOMONOTIKA_ANTIKRADASMIKA.pdf -

στην οποία απλώς αναφέρονται κάποια χαρακτηριστικά του και η τιμή του.

και γω ξετρελάθηκα μαζί του...

μπλέ; εμένα είναι όλο άσπρο :cry:

οπότε ίσως το ντύσω....

πάντως δεν θέλω να χαλάσω το ευχάριστω κλήμα αλλα υπάρχει μια άποψη οτι οτιδήποτε φτιάχνεται από ίνες μέρος αυτών φέυγουν τις αναπνέουμε και δημιουργούν πρόβλημα στο αναπνευστικό....

και δυστυχως είνια απο πολυεστέρα οπότε ότι αναπνέέται μένει μέσα.αλλά καθώς είναι πολύ διαφορετικό από το άλλά υλικά δε φαντάζομαι να υπάρχει τετοιο προβλημα ούτε μια στις χίλιες(απλός το αναφέρω για να ακούσω τις γνώμες σας)εγω πάντως το εμπιστέυομαι πλήρως και σίγουρα το προτείνω για τα αποτελέσματα του.....σε σχέση με τον πετροβάμβακα(που σκοτώνει

:P )

Φίλε agis,

Δε ρωτάς καλύτερα την Iselco, για το αν σου έστειλαν πραγματικά Isotherm? Απ' ότι ξέρω (και από τις φωτογραφίες των διαφημιστικών φυλλαδίων) το υλικό είναι μπλε από τη μία όψη του.

Εκτός αν πρόκειται για παλιά παρτίδα... ???

Εννοώ, μήπως παλιά έβγαινε όλο άσπρο.

Πάντως, επειδή το έψαξα σε βάθος, εγώ δεν ανησυχώ, μια και η πρώτη ύλη του, είναι ίδια με εκείνη που φτιάχνονται τα μπουκάλια του νερού (PΕΤ).

Εξάλλου, όσο και να το τινάξεις, να το τρίψεις, να το τσακίσεις, γενικώς να το ταλαιπωρήσεις, δεν βγάζει τίποτε.

Γι αυτό και η τιμή του, συγκρινόμενη με του Π/Β (ίδιας πυκνότητας και πάχους), είναι σχεδόν τετραπλάσια!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου