Abraxas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Ποιος είναι αυτός ο περίεργος που παίζει με την Τέλε??? Απαντήσεις, και πολλά άλλα, πολύ σύντομα!! Stay tuned! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Αη ολρέντυ νόου :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 δεν ξερω δεν ειμουν εκει! :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ κατάλαβα ακόμα και που είναι ο τρελαμένος!!!! :wink: Μα με την Μεξικάνα????? Με την Custom shop επρεπε να "γκαζώνει"!! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Αη ολρέντυ νόου :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Εντ, χάου ντου γιου νόου μαι ντήαρ Μπομπ? :?: :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ κατάλαβα ακόμα και που είναι ο τρελαμένος!!!! :wink: Μα με την Μεξικάνα????? Με την Custom shop επρεπε να "γκαζώνει"!! Την είχε καβατζάρει... άλλος! :wink: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Ο ξαδερφος μου ο Ιακωβος ειναι :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Αχαααααα........ θα του άρεσαν τότε τα......ΧΟΝΤΡΑ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω ποιος είναι...8) Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ από τον τρόπο που κρατάει την κιθάρα και έχει κλειστά τα πόδια του, συμπεραίνω ότι είναι ένα πολύ ... βασανισμένο αγόρι :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω ποιος είναι...8) Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ από τον τρόπο που κρατάει την κιθάρα και έχει κλειστά τα πόδια του' date=' συμπεραίνω ότι είναι ένα πολύ ... βασανισμένο αγόρι :lol: :lol:[/quote']ασε!!αλλα μετα αρχισε να του αρεσει (η τελε! :lol: ) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση