trolley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Τσεκάρετε και αυτό, είναι ότι πρέπει για το νήμα (από το δίσκο "Salt Rain"): Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Μας δουλεύεις βρε Σάμη; Καλά ο Μαργαρίτας Πανκ, αλλά κι εσύ τεκνό Αιδιοχώστα? ;D ;D ;D Είναι δυναμόν, εσύ και ο Λάκης οι Hi Φi-ve ;D να ακούεις τέτοια ποταπά υποπροιόντα, που δεν είναι και βλουζ?και έχουν πιστότhτα τζίτζικα ηχητικά? ;D Εγώ σε είχα μέχρι Lust for life ψευδοιλοστρασιονάλε :o 5 άλμπουμε σε 2 χρόνια έβγαλε, τότενες στο Βαρελίνο ο Δαυίδ και τι άλμπουμε, τι τέλειους ήχους ............. Ήρωας :D Εξάντλησε κάθε πιθανή δυνατότητα στο ηχόχρωμα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι χάλια... Βηχάω πολυ, έχω μπούκωμα και ρίγη... Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απ' όλα: έχουν αρχίσει να μου αρέσουν μερικά από τα post του trolley, όπως το παρακάτω... Μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτω τον Johnny... ο οποίος, ως γνωστόν, is in the basement, mixing up the medicine εδώ και χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Kαι εγω οπαδος του 70's ηχου ειμαι εχουμε και λεμε γενικα οι παραγωγες των ELOY ειναι φοβερες προσθετουν στην ατμοσφαιρα https://www.youtube.com/watch?v=PeFfiN-htZg Terry Brown τι να λεμε τωρα https://www.youtube.com/watch?v=gTu8mjaeV5s Χωρις λογια Aπλα απιθανη Αγαπημενος δισκος και παραγωγη Vintage και ξερο ψωμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Τρομερή αίσθηση του χώρου νιώθεις οτι βρίσκεσαι στο Carnegie Hall :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα και σε κασέτα καθε φορα που το ακούω νιωθω σα να ειναι πρώτη φορά 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι χάλια... Κι εγώ 4 μέρες αποκλεισμένος στη Λήμνο, αλλά όχι τόσο χάλια για να ακούω τέτοια χάλια πράματα που ''ακουστικά'' όπως λένε κάποιοι είναι οι καλύτερες ηχογραφήσεις ;D Ήμαρτόνε δλδ ο ΛΚ προ ημερών με έλεγε για Μπένσον, χωρίς Χέτζες κιόλας, απλά Τζορτζ, πόσο πιο χαμηλά να πέσω για τη πιστότητα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Τσεκάρετε και αυτό, είναι ότι πρέπει για το νήμα (από το δίσκο "Salt Rain"): υπέροχη παραγωγή όντως Πάνε... δεν είναι τυχαίο ότι ηχογραφήθηκε εδώ: http://realworldstudios.com/ ΥΓ. και αν ενθυμούμαι καλώς σε ένα κομμάτι παίζει κλαρίνο ο δικός μας ο Αχαλινωτόπουλος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Θυμήθηκα άλλο ένα (από το δίσκο "Vertigo"). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση