mustafank Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραίοι! Δεν ξέρω, πώς τα καταφέρνετε, Sir, αλλά είστε στο επίκεντρο (της λήψης). Άρχοντας. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραίοι! Δεν ξέρω, πώς τα καταφέρνετε, Sir, αλλά είστε στο επίκεντρο (της λήψης). Άρχοντας. :) Ξέρω. κακία θα πιω, αλλά έχασαν τα Μάλια και την Ιεράπετρα, άπαξ και έφυγε ο ογκόλιθας, καθότι ήταν ο μόνος που κούναγε το φιδίσιο του κορμί-επί σκηνής- λαίμαι ;D ;D ;D Ο Σερ είναι βαρύς, ο Περίκλας τα γίδια, ή πως τι λένε ούτε, τι μένει δλδ, για μια διασκευοβάνδα που παίζει?Κάποιον χαβαλέ. Ο ΡοσκομΠέκης είναι τραζικ απώλεια, λυπάμαι βάνω τγία ;D.......................μέχρι επισκευής του τρωθέντος ίματζζζζζζζζζζζζζζζτου γρουπ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω, πώς τα καταφέρνετε, Sir, αλλά είστε στο επίκεντρο (της λήψης). Είναι δικός μου ο εικονολήπτης. ;) Ξέρω. κακία θα πιω, αλλά έχασαν τα Μάλια και την Ιεράπετρα, άπαξ και έφυγε ο ογκόλιθας, καθότι ήταν ο μόνος που κούναγε το φιδίσιο του κορμί-επί σκηνής- λαίμαι ;D ;D ;D Ο Σερ είναι βαρύς, ο Περίκλας τα γίδια, ή πως τι λένε ούτε, τι μένει δλδ, για μια διασκευοβάνδα που παίζει?Κάποιον χαβαλέ. Ο ΡοσκομΠέκης είναι τραζικ απώλεια, λυπάμαι βάνω τγία ;D.......................μέχρι επισκευής του τρωθέντος ίματζζζζζζζζζζζζζζζτου γρουπ Δηλ. ούτε τη βάση; Όχι ρε γαμώτο. :'( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση