papaki23 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Τι γνώμη έχετε για τα Behringer 2031A; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Την χειρότερη. Τα είχα για 1,5 χρόνο. Είναι ηχείο που σε κουράζει γρήγορα. Με έντονες ψηλές και ασαφή χαμηλές. Έχει μια έξαρση στις χαμηλομεσαίες και αυτό λασπώνει λίγο τον ήχο. Το μόνο τους καλό η πολυυυύ ένταση. 220 watt. Αν δεν έχεις μεγάλο χώρο μην πάρεις τόσο μεγάλο ηχείο. Πάρε κάτι σε 6,5". Όταν τα πούλησα και πήρα τα tascam βρήκα την υγειά μου. Μετά από όλα αυτά... Γιατί τα θες?? Αν θες πάντως για να κάνεις καμιά μίξη στα κομμάτια σου μην τα πάρεις. Αν τα θες απλά για να ακούς κανένα synth η τίποτα ηλ. τύμπανα θα βολευτείς. εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε έχω ακούσει αυτά http://www.thomann.de/gb/maudio_bx5a.htm και έχω μείνει άφωνος. Και για τα χρήματα που κοστίζουν μην το συζητάς. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papaki23 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Τα θέλω για τις μίξεις μου.Έχω ένα παλιό ζευγάρι Spirit Absolute Zero τα οποία ψάχνω να δώσω και θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Paris1983 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Καλημερα σας Τα ιδια με το Λοιζο θα σοθ πω και γω. Βασικα οταν ακουσα τα ηχια μου φανικε πολυ γνωριμος ο ηχος και μετα θυμιθηκα οτι ακουγονταν σαν κατι ηχοσυστηματα AIWA που εβγαιναν μια εποχη τα οποια ηταν χαλια γενικως. Με λιγα λογια μην κανεις το λαθος να τα παρεις ειδικα για τη δουλεια που λες. :):):) ireCube� Copyright© 1983-2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Xωρίς να θέλω να γίνω απόλυτος :lol: δεν υπάρχουν καλύτερα ηχεία στην κατηγορία κάτω των 500 ευρώ σε σχέση απόδοσης -τιμής και δυνατοτήτων από τα Tascam Vl-X5 Πήγαινε να τα ακούσεις και θα με θυμηθείς :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Xωρίς να θέλω να γίνω απόλυτος :lol: δεν υπάρχουν καλύτερα ηχεία στην κατηγορία κάτω των 500 ευρώ σε σχέση απόδοσης -τιμής και δυνατοτήτων από τα Tascam Vl-X5 Πήγαινε να τα ακούσεις και θα με θυμηθείς :wink: Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Απίστευτα ηχεία, εχει γίνει θέμα παγκοσμίως το τι βγάζουν. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Ειμαι σίγουρος ότι θα βγουν κι άλλοι που θα πουν το ίδιο. Παντως για όλα και για οτιδήποτε θες, μία ειναι η λύση σήμερα. Google it! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Xωρίς να θέλω να γίνω απόλυτος :lol: δεν υπάρχουν καλύτερα ηχεία στην κατηγορία κάτω των 500 ευρώ σε σχέση απόδοσης -τιμής και δυνατοτήτων από τα Tascam Vl-X5 Πήγαινε να τα ακούσεις και θα με θυμηθείς :wink: + κάτι ...εκατομύρια :lol: (θα μας την πουν στο τέλος ωρέ flea ότι μας τα ...δίνει η Ελινα..και δεν την συμπαθώ κιόλας...) ΥΓ. πάντως ρε παιδιά για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια, ρίχνετε και καμμιά ματιά στα παλιά θέματα προτού ανοίξετε καινούργιο...η ίδια κουβέντα έχει ξαναγίνει αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον 2 φορές... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 τα tascam ειναι οντως πολυ καλα ηχεια για την τιμη τους...θα σου ελεγα και εγω να κοιταξεις αυτα οπως και τα samson resolve 80a k 65a... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση