Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 διπλοι Υαmaha Λαθος ενισχυτη διαλεξες .Για διπλους και καθαρο ηχο,θες πανω απο 50 βαττ.Αν σπλιταρουν οι μαγνητες σου θα εχεις καλυτερη τυχη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Προβλέπει ο chris gti για την αμέσως επόμενη ερώτηση, "και τι λέτε για αυτό το μεγάφωνο? Είναι καλό για τον ενισχυτή μου?" ;D χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Λαθος ενισχυτη διαλεξες .Για διπλους και καθαρο ηχο,θες πανω απο 50 βαττ.Αν σπλιταρουν οι μαγνητες σου θα εχεις καλυτερη τυχη. Δεν τον έχω πάρει ακόμα αλλά είμαι προσανατολισμένος προς αυτόν λόγο των πολύ καλών σχολίων ως προς την λαμπερότητα των καθαρών του και της εξαιρετικής φυσικά τιμής του. Όσο για την κιθάρα σκέφτομαι να την αλλάξω με κάποια tele, δεν έχω αποφασίσει ακόμη όμως. Πες μου φίλε μου, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Πες μου φίλε μου, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογή; μα σου ειπα νομιζω,22 βαττ και διπλοι δυσκολα σημαινουν καλο καθαρο ηχο,εκτος και αν η κιθαρα σου φοραει splittable humbuckers ή PAFs (low output humbuckers) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ, κοίτα καλύτερα τον bugera v55hd Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 μα σου ειπα νομιζω,22 βαττ και διπλοι δυσκολα σημαινουν καλο καθαρο ηχο,εκτος και αν η κιθαρα σου φοραει splittable humbuckers ή PAFs (low output humbuckers) Δηλαδή για να έχω καλό, καθαρό ήχο χρειάζομαι μονούς μαγνήτες ή μεγάλης ισχύος ενισχυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή για να έχω καλό, καθαρό ήχο χρειάζομαι μονούς μαγνήτες ή μεγάλης ισχύος ενισχυτή; exactly :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 exactly :) Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους έκαναν τον κόπο να με βοηθήσουν ;) Να σται καλά παλικάρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση