Προς το περιεχόμενο

Zt Lunchbox βιντεακι από λαιβ


Alter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Βρήκα τελευταία μερικά βιντεακια από ένα περυσινό λαιβ όπου είχα παίξει με τον μικρό ενισχυτή Zt Lunchbox. Φαίνεται στο βιντεακι στο σκαμπό δίπλα μου, είναι ένα μικροσκοπικό πράγμα, γύρω στα πέντε κιλά, πενταιντσο ηχείο, και χωράει σε σακίδιο! Βγαίνει με μικρόφωνο βέβαια, αλλά για μόνιτορ ήταν υπέρ αρκετό. Δεν ακούγεται και άσχημα! Η τελε έχει χαμηλούς vintage μαγνήτες, και για αυτό είχα και ένα rc Booster,  αλλά παίζει και να είναι κλειστό. Είχα τον ενισχυτή σχεδόν τέρμα, και δούλευα το volume της κιθάρας.. Δεν είναι και φτηνός βέβαια, αλλά δεν έχω βρει κάτι να συγκρίνεται σε φορητοτητα που να βγάζει λαιβ και κυρίως πρόβες (σε πρόβες πετάει!)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω αγοράσει έναν μεταχειρισμένο εδώ και κάτι μήνες. Εξαιρετικό μηχανηματάκι, μακάρι να τον είχα στην Ελλάδα όταν τα μετέφερα όλα με την βεσπα απο live σε live ;D. Εδώ με το μετρό πάντως είναι μεγάλη ευκολία στο κουβάλημα!

 

Spanky καθαρά, και βρωμίζει όμορφα με πετάλια. Δεν θα έλεγα επίσης ότι του έλειπε ιδιαίτερος όγκος λόγω μικρού μεγαφώνου. Προσοχή: το reverb που αναγράφεται στις ρυθμίσεις του δεν είναι reverb αλλά κάτι σαν "presence" στα μεσαία (για τα δικά μου αυτιά) :).

 

Το μόνο πρόβλημα που είχα (γιατί τον έστειλα στον κατασκευαστή για επισκευή) ήταν όταν τον σύνδεσα με καμπίνα και δεν απενεργοποίησα το δικό του ηχείο, με αποτέλεσμα να ανεβάσει θερμοκρασία και να καεί (!). Σύνηθες πρόβλημα για τα πρώιμα μοντέλα, τα τωρινά δεν το έχουν.

 

(Το παίξιμο στο clip εξαιρετικό Αποστόλη, as always :).)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Ναι αποτι διαβάζω η version 2 έχει διορθώσει το πρόβλημα υπερθερμανσης..  Αυτός στο βιντεακι ήταν δανεικός, που θα πάει κάποια στιγμή θα τον χτυπήσω πάλι..  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου