Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 ...το οτι τον εγραψα με ελληνικους χαρακτηρες σε πειραξε? Τι να με πειραξει? Δε πα να το γραψεις και στα Αραβικα, το ιδιο μου κανει. Μονο μη το προφερεις ετσι εξω γιατι θα πεσει πολυ γελιο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπααα, Εξω εχουν συνηθισει χρονια τωρα ακουγοντας για Γκαλλαχερ, Ρια (Κρις), Τζεφ Χαλευ, Σαγκυ Οτις κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχουν συνηθισει τοσα χρονια ακουγοντας για Γκαλλαχερ και Ρια γιατι ετσι λεγονται οι ανθρωποι. Γκαλλαχερ και Ρια. :P Σε αντιθεση με τον S.R. Vaughan που δεν λεγεται...Βωγκαν ;D αλλα Βον. Στίβι Ρέι Βον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, Αγγλία πιτσιρικας που ειχα παει, τους πηρε γυρω στα τρια λεπτα να μαντεψουν οτι αυτο που ελεγα Γκαλαχερ, εκεινοι το λενε Γκαλαγκερ. Ο Ρια, ειναι Ραε κανονικα, αλλα ο ιδιος έλεγε οτι εχει συνηθισει να απαντα και στο Ρεϋ. Ομοιως για Σουγκυ Οτις κ αλλα τινα παραδείγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 off topic Συγγνώμη για το εκτός θέματος, όμως αυτή η ιστορία με τα ονόματα και την -σωστή- προφορά τους είναι ενδιαφέρουσα ως θέμα. Θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετούς, ιδίως αν βρεθούν εκτός Ελλάδας, με την προϋπόθεση βέβαια να λείψουν "μπηχτές" και έμεσες η άμεσες προσβολές. Καλή καρδιά και διάθεση να υπάρχει ;D. Θυμήθηκα κι εγώ διάφορα: Τζον Μάγιαλ, Έλβις Πρίσλεϋ, Άλμαν Μπράδερς κλπ. :D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τζων Μαγιερ... Μου φαινεται μονο τον Γκραβενιτη λεμε ολοι σωστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος ξερει πως προφερεται αυτος εδω? John McLaughlin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 ΜακΛόφλιν ??? Αυτό το λεσπόλι φαίνεται να'χει κάτι που δύσκολα το βρίσκεις σε ήχο, σκάσιμο, αέρα και sustain . Ιδέα μου είναι; Ούτε εγώ είμαι- ούτε μπορώ να διαθέσω χρήματα - βιντατζολάγνος. Άλλα μοντέλα reissue που παίζει ο παίχτης εδώ δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει αυτή η κιθάρα του 1960. Υποθέτω μεγάλη διαφορά έχουν οι μαγνήτες που λογικά δεν είναι κερωμένοι... τί να πεί κανείς ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος ξερει πως προφερεται αυτος εδω? John McLaughlin Εξ όσων γνωρίζω Μακλόκ(χ)λιν The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εξ όσων γνωρίζω Μακλόκ(χ)λιν Μακλοφλιν το ακουω ;D https://www.youtube.com/watch?v=2vFZKCJUsGE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση