bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 ή αλλιώς θέλω και εγώ μια και ας την έχω κρεμασμένη στον τοιχο. Τι λέω, όλες τις θέλω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίες είναι, αλλά καλύτερα Squier! Επειδή έχω δει καναδυο από μαθητές υπάρχει διαφορά επιπεδου Αν είναι για τοίχο πάω πάσο βέβαια :) Και για το ζηλεύω τα πιτσιρίκια.. σήμερα με διακόσια ευρώ παίρνεις κιθάρα - ενισχυτή που σε βγάζουν σε λαιβ... Τα παλιά τα χρόνια.. Θυμάστε με τι κασμαδες παίζαμε, οι τυχεροί που είχαμε κιθάρα :) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Τα παλιά τα χρόνια.. Θυμάστε με τι κασμαδες παίζαμε, οι τυχεροί που είχαμε κιθάρα :) πηγαινε το plywood συννεφο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Το 1997 είχα πάρει την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα...και δεν το πίστευα...!!!!Τα 120.000 δρχ που είχε σκάσει ο δοξασμένος Πατέρας (από το δώρο των Χριστουγέννων-πιπίλισμα μήνες στην δοξασμένη Ελληνίδα Μάνα-) τότε ήταν ΛΕΦΤΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Patrick Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Τα παλιά τα χρόνια.. Θυμάστε με τι κασμαδες παίζαμε, οι τυχεροί που είχαμε κιθάρα :) Και σκασαν μυτη οι Kumica, κουπια τις λεγαμε, ξυλο κοντρα πλακε, αλα σχημα καργα metal-thrashαδικο..Κι ομως, για βαβουριαρικο thrash, απο Kreator και πανω, δεν ηταν ασχημες...Βεβαια, τωρα που το ξανασκεφτομαι, γι αυτο το ειδος μουσικης καμια κιθαρα δεν ηταν ασχημη, τεσπα.. :) Στανταρ επιλογη τοτε, νομιζω Aria.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 vester επισης κυκλοφορουσε αβερτα...κανα 2 περασανε απο τα χερια μου,μια μαλιστα ηταν κ flyin"V ;D ;D το 1997 ειχα κ γω την πρωτη μου κιθαρα bc rich με σωμα απο plywood κ σταμπα made in Korea...οτι καλυτερο μπορουσα να αγορασω με τοτε μου μπατζετ... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Patrick Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2015 το 1997 ειχα κ γω την πρωτη μου κιθαρα bc rich με σωμα απο plywood κ σταμπα made in Korea...οτι καλυτερο μπορουσα να αγορασω με τοτε μου μπατζετ... :P BC Rich..Βαζω στοιχημα πως ησουν θαυμαστης των Jeff Hanneman-Kerry King..(RIP by the way..)... ;)..Εγω εμεινα στο ονειρο με αυτη τη BC Rich... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2015 BC Rich..Βαζω στοιχημα πως ησουν θαυμαστης των Jeff Hanneman-Kerry King..(RIP by the way..)... ;)..Εγω εμεινα στο ονειρο με αυτη τη BC Rich... :) οχι... ;D..ακουγα black metal τοτε κ ειχα επηρεαστει απο το συνολο των μουσικων που χρησιμοποιουσαν warlock...λιγο μετα ''ανακαλυψα'' κ τους WASP κ εδεσε το γλυκο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση