Gommer Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Tι μαέστρος....... Εξαιρετικα φιλε. Εισαι μεγάλος παικτης. Ωραιες επιλογές στους ήχους, αψογα παραγωγικά και πολύ ωραιες στιγμες στο performance σου. Για άλλη μια φορα, ΕΥΓΕ!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Θα συμφωνησω με τον Κωστα,ειδικα το funked up σκοτωνει. Το ακουω συνεχως απο το πρωι και εχω "κουνησει". Σουπερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ με τους προλαλισμένους ;D. Διφωνώ λίγο ως προς τη παραγωγή, με φέρνει πολύ προς ιλουστρασιόν και μου βγάζει και λίγη πλαστικούρα στα τύμπανα, αλλά αυτά είναι γεροπαραξενιές δικές μου. Για πες μας το λεπόν πως έγινε και η εγγραφή, καμιά πιπεράτη λεπτομέρεια :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος ιδιαίτερα το πρώτο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Και τα δυό πολύ ωραία με πολύ καλή ιλουστρασιόν ;) παραγωγή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Διφωνώ λίγο ως προς τη παραγωγή, με φέρνει πολύ προς ιλουστρασιόν και μου βγάζει και λίγη πλαστικούρα στα τύμπανα, αλλά αυτά είναι γεροπαραξενιές δικές μου. Για πες μας το λεπόν πως έγινε και η εγγραφή, καμιά πιπεράτη λεπτομέρεια :D Κοίτα άμα διφωνείς πάω ελ πάσο 8) Τι εννοειτε με το ιλουστρασιόν ρε παιδιά???Χαχα εμενα με παραπέμπει σε γυαλιστέρα disco ρούχα ...μέρες που είναι ;D Εγγραφή έγινε με απλά πράματα. Τα μόνα φυσικά και ανθρώπινα παιγμένα είναι oι κιθάρες το μπάσσο και τα κρουστά όπου υπάρχουν. Και αυτά είναι φράσεις loopaρισμένες. Τα έγχορδα περάσαν γυμνά απο μία tascam us-2000 και μετά πειραχτήκανε στην μίξη με Amplitube. Τα υπόλοιπα είναι έτοιμες λούπες. Τέλος για mastering χρησιμοποίησα VST TRACKS3 το οποίο ίσως οφείλεται στο ιλουστρασιόν αλλά κάνει παπάδες :P Αυτά. Χαίρομαι που σας αρέσουν!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα άμα διφωνείς πάω ελ πάσο 8) Τι εννοειτε με το ιλουστρασιόν ρε παιδιά???Χαχα εμενα με παραπέμπει σε γυαλιστέρα disco ρούχα ...μέρες που είναι ;D Τέλος για mastering χρησιμοποίησα VST TRACKS3 το οποίο ίσως οφείλεται στο ιλουστρασιόν αλλά κάνει παπάδες Δεν ξεύρω τι εννοούν τα άλλα πΡαιζάκια με το ιλουστρασιόν που χρησιμοποίησα ηγώ πρώτος ;D, αλλά ναι κάτι σε πολύ επιτηδευμένο με έβγαλε, αποστειρωμένο να το πω τραβώντας το στα άκρα μήπως και γίνω κατανοητός ο ανόητος ;D ;D ;D Δεν κατέω τι εστί Τρακ3, αν θες με κάνεις εξπλέιν. Γενικά όπως προείπα ήταν σούπερ τα άσθματα, απλά η παραγωγή με έκανε να τα ακούω στυλιζαρισμένα περιέργως για ερασιτεχνική εγγραφή..........εκτός αν δεν είσαι ερασιτέχνης No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Ζούπερ αμφότερα. Κουνάνε φοβερά 8) Μου αρέσει δε, ότι σαν ήχο έχεις πιάσει το ύφος της (φάνκο) εποχής. Μπράβο και δίνε πράμα να γκρουβάρουμε 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση