Mafariel Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Δυστυχως μετα απο μια δυσαρεστη εξελιξη ηρθε στα χερια μου μια Ovation 1619 ηλεκτρακουστικη κιθαρα, ως δωρο απο δικο μου ανθρωπο που "εφυγε". ειναι αχρησιμοποιητη εντελως μεσα σε αυθεντικη της θηκη.... Το κακο ειναι οτι εγω δεν παιζω και λογω χρονου δεν το βλεπω να ασχολουμε.... Μπορεις καποιος να μου πει ποσο αξιζει για να μπορεσω να την δωσω σε καποιον που πραγματικα θα την αξιοποιησει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Custom Legand ειναι late 70s,earlyn80s,900-1200 euros αναλογα με την κατασταση www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mafariel Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Η κατασταση ειναι αριστη... ισως χρειαζονται καινουργιες χορδες.. δεν παιχτηκε ποτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Custom Legand ειναι late 70s,earlyn80s,900-1200 euros αναλογα με την κατασταση Εφοσον ειναι συλλεκτικη εγω θα την πουλαγα 3000 (για να ειμαι και στο πνευμα των ημερων). Περα απο την πλακα, εξαιρετικη κιθαρα. Εγω στο 1000ρικο θα την χτυπαγα. Με το καλο να την παρει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση