IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντως αίμα ομάδας 0 (-). Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας: Τηλ: 2107467000. Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε. Ευχαριστούμε πολύ "Το Χαμόγελο του παιδιού" Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα & στην Κύπρο Στουρνάρη 16 Αθήνα, 10683 Τηλ: 210 3306140 Κοινωνική Υπηρεσία: 210 7609550, Γραμμή SOS 1056 Χρειάζεται άμεσα βοήθεια Πρόκειται για ένα αγοράκι από τη Θεσσαλονίκη 7 ετών που πάσχει από την σπάνια και γνωστή νόσο του Lorentzo. Πρέπει άμεσα να βρεθεί δότης μυελού των οστών για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου κάθε μέρα που παιρνάει είναι κρίσιμη για την επιβίωση του. Μπορεί ο καθένας να δώσει δείγμα (αίμα) στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (κτίριο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ), 2ος όροφος, για την ιστοσυμβατότητα (δηλαδή ο δότης να έχει συμβατό μυελό των οστών). Το παιδάκι ονομάζεται Αγγελόπουλος Ελευθέριος. Επίσης και στην Αθήνα υπάρχει δυνατότητα να δώσει κάποιος δείγμα (αίμα) στα παρακάτω νοσοκομεία: ΕΛΕΝΑ, ΓΕΝΙΚΟ και ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" . ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Μπορώ να βοηθήσω για αίμα Ο(-) απλά είμαι Ηράκλειο Κρήτης.Γίνεται κάπως από δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Μπορώ να βοηθήσω για αίμα Ο(-) απλά είμαι Ηράκλειο Κρήτης.Γίνεται κάπως από δω; Φίλε gto234 συγχαρητήρια για την ευαισθησία σου. :!: Φαντάζομαι πως θα πας να δώσεις αίμα σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής σου' date=' και αυτοί θα το στείλουν εκεί που πρέπει. Στο Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Τηλ: 210 74 67 000 θα σου απαντήσουν που θα απευθυνθείς. [b']Να τους πεις πως πρόκειται για την 14χρονη Σγούρου Δέσποινα [/b] Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά. :) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 8-16 δέχεται το Παίδων..Θα πάω αύριο να δώσω.. myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Η 14χρονη Σγούρου ΔέσποιναΗ 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντως αίμα ομάδας 0 (-). Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα' date=' ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας: Τηλ: 2107467000. Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε. Ευχαριστούμε πολύ "Το Χαμόγελο του παιδιού" Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα & στην Κύπρο Στουρνάρη 16 Αθήνα, 10683 Τηλ: 210 3306140 Κοινωνική Υπηρεσία: 210 7609550, Γραμμή SOS 1056 ¶κυρο τελικά αυτό είναι εδώ και ένα χρόνο..πως και ξανα-ανακαλήφθηκε τώρα..Πήρα και μου είπαν ότι δεν ισχύει.. myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ixnilatis νόμιζα ότι ήξερες το άτομο προσωπικά. Καλός ο στόχος αλλά ανύπαρκτος τελικά. Στο εξής παρακαλώ δεν θα δημοσιεύονται chain mails. Αν δημοσιεύαμε όλοι ότι λαμβάναμε σε mail δεν θα υπήρχε χώρος για τίποτε άλλο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Η 14χρονη Σγούρου ΔέσποιναΗ 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντως αίμα ομάδας 0 (-). Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα' date=' ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας: Τηλ: 2107467000. Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε. Ευχαριστούμε πολύ "Το Χαμόγελο του παιδιού" Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα & στην Κύπρο Στουρνάρη 16 Αθήνα, 10683 Τηλ: 210 3306140 Κοινωνική Υπηρεσία: 210 7609550, Γραμμή SOS 1056 ¶κυρο τελικά αυτό είναι εδώ και ένα χρόνο..πως και ξανα-ανακαλήφθηκε τώρα..Πήρα και μου είπαν ότι δεν ισχύει.. Εμ φίλε μου, αυτό είναι και το πρόβλημα με αυτά τα μηνύματα :roll: Θα κυκλοφορούν πολύ καιρό, ίσως και για πολλά χρόνια, αφού κάθε ένας που το λαμβάνει, ευαισθητοποιείται και το στέλνει αμέσως μαζικά. Πάντως μπράβο σου που προτάθηκες να βοηθήσεις. :D ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 δεν ειναι ευαισθητοποίηση, μ^@#@#α ειναι :) δεν εχω ποτέ λαβει έγκυρο chain mail, καθως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εγκυρα chain mails... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά να εκφράσω κ εγώ την δυσαρέσκεια μου με την ιστορία αυτή...Πήρα τηλ και μου είπαν ότι είναι παλιά ιστορία κλπ...Μου την είπε και λίγο η τύπισσα όταν είπα ότι το είδα στο ίντερνετ. Anyway κ εγώ νόμιζα ότι ήταν προσωπικό θέμα του ixnilatis γι'αυτό προσφέρθηκα αλλιώς δεν δίνω σημασία σε τέτοιου τύπου σπασικά chain mails. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση