Adamo Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ.Προκειται να ανεβασουμε μια μικρη παρουσιαση,ενος μαθηματικου τμηματος μιουζικαλ και χρειαζομαι καποιες συμβουλες ως προς την ηχητικη εγκατασταση. Τα ασυρματα χειλοφωνα αποκλειονται λογω πολλων ατομων. Η μουσικη θα ειναι ετοιμο backing tracκ Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ειδος πυκνωτικου μικορφωνου που να βολευει και να "παιρνει" μεγαλο απλωμα ηχου? Εχω δοκιμασει με πυκνωτικο φωνης μεγαλου διαφραγματος αλλα δεν ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2015 μια καλή (και φθηνή σχετικά) λύση στο πρόβλημα σου βρίσκεται εδώ: http://www.bartlettaudio.com/collections/stage-floor-mics δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2015 ΩΩΩ ευχαριστω πολυ!!! Αυτο ομως δεν θα εχει θεμα με τον ηχο απο τα βηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 αν δεν φοράνε οι ηθοποιοί σου ξύλινα τσόκαρα τρέχοντας πέρα δώθε στη σκηνή, όχι ιδιαίτερο :)... τουλάχιστον όχι πολύ μεγαλύτερο από άλλες stand λύσεις (μια και έχεις αποκλείσει τα ασύρματα)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση