RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Εϊδα αυτή την PRS σήμερα στα ιντερνέτς και την ερωτεύτηκα. Κι επειδή είναι καιρός σε αυτό το φόρουμ να ξεχωρίσουν αυτοί που σαν κι εμένα έχουν το ύψιστο γούστο ;D ;D ;D από τους υπόλοιπους, για ψηφίστε να δούμε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπροστά είναι κουκλάρα! 8) Πίσω με ξενίζει αυτή τρομερή αντίθεση με τα covers!! :o Αν είχα τα φράγκα να την αγοράσω, νομίζω θα έλυνα το πρόβλημα αλλάζοντας τα covers... Ψηφίζω κουκλάρα με first order of business πέταμα στα αισχρά covers πίσω. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπροστά είναι κουκλάρα! 8) Πίσω με ξενίζει αυτή τρομερή αντίθεση με τα covers!! :o Αν είχα τα φράγκα να την αγοράσω, νομίζω θα έλυνα το πρόβλημα αλλάζοντας τα covers... Ψηφίζω κουκλάρα με first order of business πέταμα στα αισχρά covers πίσω. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Βάζω τέταρτη επιλογή, "έχει ο πατέρας μου ένα τραπεζάκι φορμάϊκα από εργένης, το θες;" :D :D Ελαφρώς off topic, αναγνωρίζω στην PRS ότι έχει περπατήσει ένα από τα πολύ λίγα "σερβαντάδικα" φινιρίσματα που μου μιλάνε. Teal Black το λέει. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπροστά είναι κουκλάρα! 8) Πίσω με ξενίζει αυτή τρομερή αντίθεση με τα covers!! :o Εμένα με φτιάχνει ΚΑΙ αυτή η λεπτομέρεια. @Superfunk περίμενα κάτι πιο φανταιζί από μέρους σου. Αυτά είναι του εμπορίου. Κάτι σε χειροποίητο με χρυσή μπορντούρα ίσως; Γιατί η αλήθεια είναι λίγο χρυσαφάκι του λείπει του μοντέλου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι ψηφίζετε λέτε και καμια κουβέντα ρε σεις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπροστά είναι κουκλάρα! 8) Πίσω με ξενίζει αυτή τρομερή αντίθεση με τα covers!! :o Αυτο. Αν τη βρεις δε με το παρακατω χρωμα, αγορασε την. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο. Αν τη βρεις δε με το παρακατω χρωμα, αγορασε την. 8) Πανούκλα (πράσινη)! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Κουκλάρα είναι και από μπρος και από πίσω Ray. :D Αλλά απ' ότι βλέπω σώμα ash με maple καπάκι .... θα σπάνε κρούσταλλα από τα πρίμα και το σκάσιμο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση