sotos9 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Δωσε δικε μου.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίο παίξιμο και μου άρεσε η τεχνική σου στο δεξί χέρι. Στο αριστερό με ξένισε λίγο, από τη γωνια του βίντεο είχα την εντύπωση ότι το tremolo δεν έβγαινε τόσο άνετα και ότι έχεις σα βάση το πρώτο δάχτυλο για θέση στην ταστιέρα και από κει μέχρι το 4ο δάχτυλο χρειάζεται προοδευτικά μεγαλύτερο ζόρι και κίνηση. Μπορεί να το υπεραναλύω το θέμα, απλά ήταν για μένα η αντίθεση ανάμεσα στο economy του δεξιού και τη φαινομενική "ένταση" του αριστερού :P To κομμάτι δεν το έχω ξανακούσει και μάλλον δε θα το ξανακούσω ;D Βρε παιδιά πολύ άτακτο μπουρμπουλιθρίνι στα πρώτα λεπτά...προτιμώ άλλα του Frank...άσε που ήταν περίεργο να βλέπω PRS και να ακούω Gambale (τον έχω δέσει με την Ibanez). υ.γ. τα άνωθεν αποτελούν καλοπροαίρετα σχόλια και προσωπική μου εντύπωση. Είσαι σαφώς πιο προχωρημένος από μένα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι νόημα έχει να κάνει κάποιος τεχνικές παρατηρήσεις σε έναν κιθαρίστα που παίζει θέματα πίστας final boss, και που τα γένια του έχουν πια (ψιλο)ασπρίσει ;D ;D ;D Αυτά είναι αθλήματα για φερέλπιδες νέους, για να τους βοηθήσουν στο μέλλον. Σιγά μην αλλάξει κάποιος στυλ στα γεράματα ;D ότι ζημιά να πάθει την έχει πάθει ;D άλλωστε με πίκρα διαπιστώνω και εγώ ότι το σάπισμα δεν το γλιτώνεις έτσι και αλλιώς ;D σαραβαλιάζεις και με σωστή τεχνική ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλά τα λες ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PRS22 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 να στε καλα ρε παιδια για τα καλα σχολια thanks, οσο για το θεμα της τεχνικης θα ελεγα την αμερικανικη παροιμια "cant teach your old dog new tricks..." ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Από που εμφανίστηκε αυτός. >:( @Yameth: πέταξέ τον έξω γιατί κομπλάραμε! :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Από που εμφανίστηκε αυτός. >:( Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες ;D ;D ;D ;D @Yameth: πέταξέ τον έξω γιατί κομπλάραμε! :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 ..μες την χάρη ο Ιωαννίδης. Το παίζει καλά το κσύλο. ;D Αυτά είναι βίντεο. Εύγε συμφορουμίτη. Γουστάρισα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PRS22 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο ρε Χάρη , πολύ ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση