mariopol Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα! Ειμαι το μαγαζι ;D ;D ;D (χαχαχα). Λογικα οτι και να βαλεις θα φυγει με την τριβη, γιατι δεν βρισκει πορους να πιασει! Θα πρεπει να ξαναλουστραρεις αναγκαστικα! Εναλλακτικα πες του φιλου να φτιαξει κατι και μετα τυπωστε το σε διαφανες αυτοκολλητο! οφφ τοπικ! Εχω να γραψω πολυ καιρο λεμε! Μια extra καλησπερα σε γνωστους και φιλους :) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 όπως φαίνεται στο site, είναι μαγαζί και κάνει αυτό που κάνει. το ενδιαφέρων μου είναι μόνο για το είδος μπογιάς και τίποτα παραπάνω (εάν υπάρχει). σε ευχαριστώ για την προσπάθεια. Τώρα σε διάβασα... Δεν είναι "μαγαζί",αλλωστε δε ζήτησες κάποιον τεχνικό ή μαγαζί,ώστε να σου προτείνω κάτι τέτοιο. Στο postαρα μονάχα για να δεις μέρος της δουλειάς του πάνω σε κιθάρες, που έχει παρουσιάσει και εδώ μέσα,να πάρεις μια ιδέα ή να σου πει μια γνώμη εδώ, μέσα στο noiz. Δεν έχω κάποια άλλη σχέση μαζί του. Υ.Γ.Κατά φωνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 Σε μια στιγμή εύθυμης παρέας, προέκυψε κάτι τελείως αυθόρμητο. Την επόμενη μέρα, βλέποντας το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ και αναρωτήθηκα πώς θα μπορούσα να το κρατήσω για πάρα πολύ καιρό, αυτό είναι. Απευθύνθηκα στο φόρουμ μήπως , και, κάποια μπογιά, .... . Λόγο του ότι δεν βλέπω λύση, κάποια μελλοντική κραιπάλη θα έχει και καλλιτεχνική παρέμβαση εκ νέου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 παίδες, δεν υπάρχει καμία πρόθεση με το μαγαζί (επαγγελματίας εννοούσα). και που ασχοληθήκατε σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση