skiaxtro Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου macbook pro για να παίζω κυρίως live με ableton. Σε κάθε session θα έχω τα loops μου και 4-5 vst,μαζι με καποια fx στο master. Τώρα στην περίπτωση που το δουλέψω logic δεν νομίζω να ξεπεράσω τα 10 vst instruments και 10 κανάλια audio και κάποια λιγα fx. Mε το 13" i5 2.6 ghz mid 2014 έχει δουλέψει κανείς,θα μπορώ να κάνω την δουλεία μου? Στο σπίτι για σταθερό έχω ένα mini late 2012 i7 2.3 ghz και δουλεύει άνετα. Το γνωρίζω ότι είναι καλύτερα για i7 quad να πάω σε 15'' αλλά δεν υπάρχει τέτοια οικονομική δυνατότητα και ούτε θέλω να πάρω μεταχειρισμένο μηχάνημα 4 ετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Άρα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skiaxtro Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Aν χρησιμοποιεί κάποιος το 13 άρι ας με ενημερώσει σύμφωνα με την εμπειρία του αν μπορεί ένα τέτοιο μηχάνημα να καλύψει τις απαιτήσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dj_pns Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Eννοείται θα κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω! Εγώ έχω macbook pro mid 2009 με core 2 duo 2.26 ghz, αναβαθμισα την ram σε 8gb και έχω βαλει και ssd και δεν κολλάει πουθενά. Και το logic μια χαρα το τρέχει. Ισως αργεί ελαχιστα, απειροελαχιστα αλλα δεν ειναι κατι που σε απασχολει. Φαντασου ολα αυτα σε μοντελο 2009 με πολυ πιο αδυναμο επεξεργαστη απο αυτο που θες να παρεις. Το καλυτερο σιγουρα ειναι να πας σε i7 quad αλλα και πολλα τα λεφτα και νομιζω ειναι λιγο υπερβολη για 10 μονο καναλια (ακομα και για 20-30 καναλια βασικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Θα παίζεις με την onboard Καρτα ηχου? Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skiaxtro Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι,θα χρησιμοποιώ μία focusrite για output. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Τότε κομπλε Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση