Σέμης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Με όλο το σεβασμό προς τους noizάδες ... Ρε παιδιά, γυναίκες μέλη του noiz δεν υπάρχουν ??? Αν υπάρχουν ας πούνε κι αυτές κάτι ... και ας πέσει κάτω ... Μήπως είμαστε αντροπαρέα του κερατά ??? Μήπως ρέπουμε ομαδικώς προς την ομοφυλοφιλία ??? Συλογίζομαι ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Με όλο το σεβασμό προς τους noizάδες ... Ρε παιδιά, γυναίκες μέλη του noiz δεν υπάρχουν ??? Αν υπάρχουν ας πούνε κι αυτές κάτι ... και ας πέσει κάτω ... Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού* *Ψαρά που ρίχνει φουρνέλα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως ρέπουμε ομαδικώς προς την ομοφυλοφιλία ???Τωωωωωρα? Mr Σεμης, εισαι οντως νεος στο ΝΟΙΖ. Γιατι δεν εξηγειται αλλιως η αγνοια σου για την ταυτοτητα αυτου του φορουμ, το οποιο ειναι ενα official ιντερνετικο παραρτημα του γνωστου bar Blue Oyster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σέμης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως αν πείθαμε το Σέμη να προσθέσει μερικά στοιχεία - χαρακτηριστικά απά Ρουβά στην ερμηνεία του και να προβάλει λίγο τους πλάγιους κοιλιακούς του, θα μπορούσαμε σιγά σιγά να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα από noizίτσες ... ??? Νομίζω πως με σκληρή διαπραγμάτευση θα τον πείθαμε ... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι κακή ιδέα...εδώ με τα πες-πες καταφέραμε το Νέστορα να τραγουδήσει...και τότε ήρθε η επιτυχία!!!! ;) ...γιατί σαν κιθαρίστας...δεν... ;D ;D Άσε που ξέρω από πληροφορίες ότι εκεί στο καμαράκι...την κουνάνε την αχλαδιά!!!! 8) :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι κακή ιδέα...εδώ με τα πες-πες καταφέραμε το Νέστορα να τραγουδήσει...και τότε ήρθε η επιτυχία!!!! ;) ...γιατί σαν κιθαρίστας...δεν... ;D ;D Άσε που ξέρω από πληροφορίες ότι εκεί στο καμαράκι...την κουνάνε την αχλαδιά!!!! 8) :-* Από 'δω και πέρα θα τα λέω εγώ τα κομμάτια. Αν θέλει να γνωρίσει επιτυχία ο φίλτατος Σέμης. Όσο για το άλλο: InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2015 όμορφο, απέρριτο/λιτό, αληθινό !!! Σέμη θέλω cd ................... καλοτάξιδο !!!! musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2015 Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει από την Ελληνική δισκογραφία η χροιά και εκφορά του Σέμη αλλά το Αλτσχάϊμερ δεν βοηθάει.... :( στη διφωνία στο 1ο ρεφρέν και ειδικά στη λέξη "χαλάσματα" σου θυμίζει λίγο το Μούτση? ωραίο κομμάτι, μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο αυτό ^ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 άκρως ενδιαφέρουσα δουλειά, εξαιρετική ατμόσφαιρα, ενορχήστρωση και απόδοση. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Τα πληκτρα δεν μου άρεσαν γιατι δεν γουστάρω τον πληκτρά, μου τη σπάει. λολ Φυσικα αστειευομαι. Κωστα, η συμβολή σου στην ατμοσφαιρα του έργου, είναι και ακούγεται πολύτιμη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σέμης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 στη διφωνία στο 1ο ρεφρέν και ειδικά στη λέξη "χαλάσματα" σου θυμίζει λίγο το Μούτση? ωραίο κομμάτι, μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο αυτό ^ Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις ... Μιλώντας με το Σέμη έχω επανειλημμένα προσπαθήσει να του αποσπάσω το επτασφράγιστο μυστικό ... Τσάμπα κόπος ... δεν λέει τίποτα. Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει Freddie Mercury ... παρά το ότι μου έχει εκμυστηρευθεί ότι πολύ θα ήθελε ...!!! Μήπως πρέπει να υποβληθεί σε βασανιστήρια ... και αν ναι, σε ποιά αραγε ... ??? Της σταγόνας ... ??? Του τροχού ... ??? Επανερχόμενος στο φλέγον θέμα ... οι γυναίκες ρε παιδιά ... οι γυναίκες ... που είναι οι γυναίκες ... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση