Superfunk Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Αυτη δεν ξεφευγει ουτε απο το budget, ουτε απο τα γουστα μου. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση!! ειχα μια ORIGINAL του 1968 και ηταν απλα η καλυτερη LP που εχω παιξει-ακουσει,και εχω παιξει-ακουσει ακομα και original του 58..... το συγκεκριμενο RI ειναι απλα θεϊκο,αν ειναι να παρεις LP παρε τουλαχιστον την απολυτη χλιδα και χλιδα ειναι μονο η CUSTOM ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Αυτη δεν ξεφευγει ουτε απο το budget, ουτε απο τα γουστα μου. Βεβαια ειναι out of stock... Σε ευχαριστω πολυ για την προταση!! Το θέμα είναι που θα τη βρεις αυτή...Δεν την βλέπω να την πουλάνε καινούρια. edit..τώρα είδα οτι το γράφεις και συ.. :-\ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Κανει ο θωμας εκπτωσεις? Με το καλο, Ρουσσος! Πες μας εντυπωσεις οταν την παρεις! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Παρε μια παλια με ebony ταστιερα.. Οχι αυτη..τοσα λεφτα και δεν εχει καν ebony..για μενα δεν αξιζει. Σορυ εαν σε ξενερωσα. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 καταρχήν καλή αγορά και σου εύχομαι να βρεις αυτό που θες φίλε roussos. επειδή η κιθάρα του τίτλου είναι απωθημένο μου από τότε που άρχισα να παίζω θέλω να ρωτήσω κάτι στη παρέα εδώ. αν κάποιος θέλει μια custom αυτή την περίοδο αλλά χωρίς το richlite στη ταστιέρα και χωρίς να μπορεί να δώσει μια περιουσία για μια του '58 (π.χ.) σε πια χρονολογία θα ήταν καλό να κοιτάξει κάποια μεταχειρισμένη? το richlite μπορεί και να είναι καλύτερο από τον έβενο αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να πάρω μια custom με richite για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 καταρχήν καλή αγορά και σου εύχομαι να βρεις αυτό που θες φίλε roussos. επειδή η κιθάρα του τίτλου είναι απωθημένο μου από τότε που άρχισα να παίζω θέλω να ρωτήσω κάτι στη παρέα εδώ. αν κάποιος θέλει μια custom αυτή την περίοδο αλλά χωρίς το richlite στη ταστιέρα και χωρίς να μπορεί να δώσει μια περιουσία για μια του '58 (π.χ.) σε πια χρονολογία θα ήταν καλό να κοιτάξει κάποια μεταχειρισμένη? το richlite μπορεί και να είναι καλύτερο από τον έβενο αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να πάρω μια custom με richite για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Έχεις εμμονές. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 αν κάποιος θέλει μια custom αυτή την περίοδο αλλά χωρίς το richlite στη ταστιέρα και χωρίς να μπορεί να δώσει μια περιουσία για μια του '58 (π.χ.) σε πια χρονολογία θα ήταν καλό να κοιτάξει κάποια μεταχειρισμένη? απο το 1990 μεχρι και το 2008 μια χαρα Les Paul Custom εφτιανε η Gibson ,με εξαιρεση βεβαια τους αθλιους μαγνητες που μονο για hard rock κανουν.αλλα αυτοι αλλαζουν . παντως η VOS 1968 βρισκεται μεταχειρισμενη γυρω στα 2200-3000 ευρω (ενα παλικαρι χαριζε μια εδω στο ΝΟΙΖ στα 2100 μερικους μηνες πριν) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις εμμονές. ;D άσε μας ρε τιτσεράκο πρωί πρωί. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Παρε μια παλια με ebony ταστιερα.. Οχι αυτη..τοσα λεφτα και δεν εχει καν ebony..για μενα δεν αξιζει. Σορυ εαν σε ξενερωσα. Δεν με νοιαζει καθολου το richlite, πιστευω πως θα ειναι καλυτερο! Δεν με ξενερωσες καθολου! Το μανικι σκεφτομαι που το προτιμω 60's, κι εχω εξαπολυσει κυνηγητο στο ebay... αλλα 2 στις 3 δεν τις στελνουν Ελλαδα! Το οτι δεν ειναι μαυρες δεν με τρελαινει κιολας, εχει ωραια χρωματα. Μαλλον θα αναβαλλω την παραγγελια για οταν βρω την καταλληλη, φυσικα ελπιζω μεσα στην επομενη εβδομαδα! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 θα μπορούσες να πας στο Νάκα και αν την έχει να την δοκιμάσεις. το ότι δεν θα δοκιμάσεις ένα τόσο ακριβό όργανο πριν το αγοράσεις δε σε απασχολεί? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση