samy paraga Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Β- Εσύ, θα φτιάξεις το ρημάδι το PC σου να μας στείλεις ζωμό, να ολοκληρώσουμε την υπερπαραγωγή των Paragas; ;D ;D ;D Α δεν στο είπα, βρήκα νδράμερ ;D ;D ;D Μπορεί να μην έχει πλέον νδραμς, αλλά έχω το καχόν-που δεν γνωρίζει τι είναι ;D Όλα βαίνουν καλώς πλην του ότι έχει μείον επαέ και έχω μαμηθεί να ταίζω τη ζόμπα ξσύλα. Ξέρεις εσύ σφενδάμια, μεσέδες και οστριές. Μακάρι να είχα περισσότερα γάβρα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ, θα φτιάξεις το ρημάδι το PC σου να μας στείλεις ζωμό, να ολοκληρώσουμε την υπερπαραγωγή των Paragas; Άντε γ@μώ το φελέκι μου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Άντε γ@μώ το φελέκι μου! Άστον να λέει ο κατσαπλιάς, πάλι στην ανάγκη μας θα πέσει ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Άστον να λέει ο κατσαπλιάς, πάλι στην ανάγκη μας θα πέσει ;D Είσαι Σόιμπλες τελικά εσύ ε? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Είσαι Σόιμπλες τελικά εσύ ε? ;D ;D ;D Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Ο χερ Μπραόυν είναι καλός άνθρωπος... Μίλα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Μίλησε... μίλησε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2015 Μίλησε... μίλησε... Μήπως ο Αρτέμης, είχε δει το 50 αποχρώσεις του γκρι? ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Raul Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2015 Χμ,χμ...Εχω την αισθηση οτι ψαχνεις σε λαθος δρομο. Επειδη κανω μια ερευνα αυτη την περιοδο, πιστευω οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειναι χορδες για τσελλο-ναι καλα βλεπεις- γιατι καποιοι μπασιστες (ηλεκτρικοι) τις χρησιμοποιουν, αν βεβαια εχουν μεταλικο πυρηνα- γιατι αλλες εχουν και αλλες οχι. Το εψαχνα και εγω τελευταια-ειναι βεβαια πανακριβες αλλα και ανθεκτικες (αυτο ισως εξηγει καποια πραγματα)-και ψαχνω εναν τσελιστα για να εξακριβωσω το παχος και την ταση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2015 Χμ,χμ...Εχω την αισθηση οτι ψαχνεις σε λαθος δρομο. Επειδη κανω μια ερευνα αυτη την περιοδο, πιστευω οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειναι χορδες για τσελλο-ναι καλα βλεπεις- γιατι καποιοι μπασιστες (ηλεκτρικοι) τις χρησιμοποιουν, αν βεβαια εχουν μεταλικο πυρηνα- γιατι αλλες εχουν και αλλες οχι. Το εψαχνα και εγω τελευταια-ειναι βεβαια πανακριβες αλλα και ανθεκτικες (αυτο ισως εξηγει καποια πραγματα)-και ψαχνω εναν τσελιστα για να εξακριβωσω το παχος και την ταση τους. ??? Για Τσέλο; Δεν το έχω ξανακούσει... Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μου έχουν δώσει την αίσθηση ότι δεν είναι χορδές μπάσου. Σε ευχαριστώ πάντως και αν βρεις κάτι σχετικό κάνε update. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Raul Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 http://www.musiciansfriend.com/bass/ns-design-ns-nxt5-omni-bass Δες αυτο και ψαξε για NS OMNI BASS STRINGS. Τα χρωματα με μπερδευουν αλλα νομιζω πως ειμαστε κοντα στη λυση του μυστηριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση