Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Χαιρετώ! Αυτή τη φορά δοκίμασα κάτι καινούργιο που δεν έχω ξανακάνει. Πως σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου άρεσε, είναι ατμοσφαιρικό και θα μπορούσε να έχει doom metal συνοδεία νομίζω. Το πιάνο είναι ήχος από Korg, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλούτσικο σαν χαλί να παίζει, δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να με κρατήσει αλλά για background είναι οκ. Τη νοτούλα στο 0:22 νομίζω θα ήταν καλύτερο να την κρατήσεις σε μερικά μέτρα ακόμα ή να τη σβήσεις τουλάχιστον σιγά-σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Ο ήχος δεν είναι από korg είναι το pianissimo vst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση