IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Ρωσικά Μικρόφωνα Oktava ;;; Τα γνωρίζει κανείς Υπάρχει καμιά εμπειρία; Κάποια γνώμη; http://www.oktava-online.com/ ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Καποια μοντελα απ οτι εχω ακουσει ειναι καλα... :roll: (Τα φερνει και ο Διαμαντόπουλος) χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mavros_28 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 φιλε μου εγω που εχω στουντιο ηχογραφησεων σου λεω οτι εχω παθει πλακα με τα μικρωφονα αυτα.ειδικα σε κιθαρες ακουστικες ειναι τρομερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOJOS Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 ειδικα σε κιθαρες ακουστικες ειναι τρομερα.Ποιό μοντέλο χρησιμοποιείς, συγκεκριμένα, γι'αυτή την δουλειά ? ? ? Φιλικά, Γιώργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 φιλε μου εγω που εχω στουντιο ηχογραφησεων σου λεω οτι εχω παθει πλακα με τα μικρωφονα αυτα.ειδικα σε κιθαρες ακουστικες ειναι τρομερα. Και εγώ σε διάφορα φόρουμ του εξωτερικού έχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια. πρόσφατα αγόρασα το MK 012 Μάλιστα βλέπω πως η Red (αμερικανική δεν είναι; ) έχει φτιάξει και κάτι για αυτό. http://www.vintagemicrophone.com/JShop/product.php?xProd=45&jssCart=36566fc0919749c0d849186bb8d5f2a0 http://www.vintagemicrophone.com/JShop/product.php?xProd=46&jssCart=36566fc0919749c0d849186bb8d5f2a0 ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOJOS Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 πρόσφατα αγόρασα το MK 012 Εσένα πώς σου φαίνεται ? ? ? Έχεις ηχογραφησει κανα όργανο στύλ "Ακουστική Κιθάρα"? ? ? Το πήρες με όλες τις κάψουλες ή μόνο με την καρδιοειδή ? ? ? Ρωτάω γιατί το ίδιο mic σκέφτομαι να παραγγείλω απο thomann. Τί λέει ? ? ? Φιλικά, Γιώργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 πρόσφατα αγόρασα το MK 012 Εσένα πώς σου φαίνεται ? ? ? Έχεις ηχογραφησει κανα όργανο στύλ "Ακουστική Κιθάρα"? ? ? Το πήρες με όλες τις κάψουλες ή μόνο με την καρδιοειδή ? ? ? Ρωτάω γιατί το ίδιο mic σκέφτομαι να παραγγείλω απο thomann. Τί λέει ? ? ? Φιλικά' date=' Γιώργος.[/quote'] Το πήρα με όλες τις κάψες αλλά ακόμα δεν έχω γράψει τίποτα. Πάντως να γνωρίζεις πως δεν έχω εμπειρία με μικρόφωνα και φοβάμαι μήπως πώ κοτσάνες. Σύντομα θα σηκώσω κάτι γραμμένο να ακούσουμε, αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω την ηχογράφηση σωστά ώστε να μην αδικηθεί το μικρόφωνο από την δική μου απειρία. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mavros_28 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΜΚ-Ο12 ΜΕ ΤΙΝ ΚΑΤΕΥΘΙΝΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 To mk319 που έχω ακούσει είναι ένα μικρό κλικ επάνω από το Studio Projects B1 (ίδια κατηγορία τιμής).Λίγο καλύτερο bass response και λίγο καλύτερο detail στα μεσαιουψηλά.Αλλά λίγο!(15%) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση