marathon Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Τωρα που γυριζει μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ρολο παιζει αυτη η εξτρα τρυπα στο σωμα? Για να παίρνει αέρα και να "μπιστάει" καλύτερα :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Για να παίρνει αέρα και να "μπιστάει" καλύτερα :D μιλα σοβαρα γτ το εχω μαραζι!!! ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasio Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 δεν εχω καταλαβει και εγω ακριβως, εχει να κανει με την ρυθμιση του μπρατσου εκτος απο την βεργα. Ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Τωρα που γυριζει μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ρολο παιζει αυτη η εξτρα τρυπα στο σωμα? ποια τρυπα καρντια μου? ;D αυτη στο neck pocket εκτος απο τις 4 που μπαινουν οι βιδες του μπρατσου? απο εκει πιανεται το paint stick για να βαφτει το σωμα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Εγω συνεχιζω μεχρι να εξαντλησω το θεμω. αυτο που φαινεται στην φωτο πιο κατω ειναι το Bi-Flex? εαν ειναι ετσι bi flex εχουν μονο τα american σωματα ,εστι δεν ειναι? Αρα με αυτο επιβεβαιωνεται οτι το body ειναι αμερικανικο. οχι δεν ειναι το bi flex,το bi flex ειναι το 2 way truss rod που φορανε οι μοντερνες Fender,αυτο που βλεπεις ειναι το micro tilt adjuster & ναι ετσι ειναι στις μοντερνες Fender. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasio Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Οχι , τελικα αυτη η τρυπα εχει να κανει με αυτο το micro tilt adjuster. Εκει μπαινει ενα allen για ρυθμισει την γωνια του μπρατσου.Και απο οτι ειδα το εχουν μονο οι usa εκτος απο τις special. Απαντησαν και απο την Fender για το serial.Δεν εχουν πληροφοριες για τα μοντελα εκεινης της περιοδου. Εχουν απο το 93 και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 ποια τρυπα καρντια μου? ;D αυτη στο neck pocket εκτος απο τις 4 που μπαινουν οι βιδες του μπρατσου? απο εκει πιανεται το paint stick για να βαφτει το σωμα. εμενα με καλυψες! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 εμενα με καλυψες! ...ακούς αυτόν και όχι εμένα... 8) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasio Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 δεν βαζεις ομως απλα το allen και το περιστρεφεις πρεπει να ξεβιδωσεις ...λιγο τις βιδες που πιανει το μπρατσο. Δεν το ηξερα και εγω το ειδα σε ενα βιντεακι στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Οχι , τελικα αυτη η τρυπα εχει να κανει με αυτο το micro tilt adjuster. Εκει μπαινει ενα allen για ρυθμισει την γωνια του μπρατσου.Και απο οτι ειδα το εχουν μονο οι usa εκτος απο τις special. Απαντησαν και απο την Fender για το serial.Δεν εχουν πληροφοριες για τα μοντελα εκεινης της περιοδου. Εχουν απο το 93 και μετα. Μια μεξικανικη fender strat Sambora 1994 παντως που ειχα, ειχε micro tilt ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση