GMartin Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλό! Αν και δεν έχω το πλέον εκπαιδευμένο αυτί, αρχάριος γαρ, μου ακούστηκε πολύ σωστό και πιστό στο ύφος του ορίτζιναλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλο,Δημητρη κατσε μελετα ,τον τροπο που επαιζε ακορντα ο Χεντριξ,και γενικα δες κανα βιντεο με π[αιξιματα του ,μονο καλο θα σου κανει. Γενικα καλα το πας.Οντως εκει στη γεφυρα που παει για το σολο ειχες θεματα στα σηκωματα ,καλα λεει ο Μπιλ. Ο ηχος καλος αλλα δεν με τρελανε για Χεντριξ. Καλα πας παντως γενικα και κρατα το εκει.Μελετα χεντριξ παντως οπωσδηποτε. γιατι θαφτηκε το υπολοιπο μου μυνημα τεσπα If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Like! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Μου άρεσε πολύ Δημήτρη i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά χαίρομαι πολύ που σας άρεσε και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :D Γιώργη δεν ξέρω τι πέχτηκε. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Συγγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο ποστ... Χαμήλωσα τις κιθάρες (κυρίως τις πιο γκαζιάρες), πρόσθεσα ένα ωραίο slap-back delay και το ξανανέβασα. :) Πώς σας ακούγεται τώρα; https://app.box.com/s/19wxbzlfobok3dbdkb17h55zjtlrn2lh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση