geodimitri Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! :) Σήμερα αξιώθηκα να ηχογραφήσω τη διασκευή που με ζόρισε περισσότερο από κάθε άλλη μέχρι στιγμής (παικτικά μιλώντας). Επίσης για πρώτη φορά ηχογράφησα με τον ενισχυτή μου VHT Lead 20 και το μικρόφωνο EV N/D478. Το ανέβασα στο box έτσι ώστε αν μου πείτε να διορθώσω κάτι που διορθώνεται να το ξαναφτιάξω και να ανεβάσω το τελικό στο Soundcloud. Κάθε κριτική και σχόλιο ευπρόσδεκτα! :) https://app.box.com/s/crvnac94es7lac5ai0525vipyvam8d1o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά πήγε τελικά,φαίνεται ότι το δούλεψες αρκετά! 2 πράγματα μόνο που θα το κάνουν ακόμα καλύτερο. 1)Λιγότερο gain γιατί μερικά riffs μπουκώνουν. 2)Το τελευταίο σήκωμα που κάνεις πριν το ρεφρέν είναι off και ακούγεται αρκετά.Εφόσον δεν είναι one take,μπορείς να το διορθώσεις.Είναι bend 1/4 και όχι half bend ή full.Λεπτομέρεια,αλλά ακούγεται. Μου άρεσε πολύ το solo και το γενικότερο feel! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλο,Δημητρη κατσε μελετα ,τον τροπο που επαιζε ακορντα ο Χεντριξ,και γενικα δες κανα βιντεο με π[αιξιματα του ,μονο καλο θα σου κανει. Γενικα καλα το πας.Οντως εκει στη γεφυρα που παει για το σολο ειχες θεματα στα σηκωματα ,καλα λεει ο Μπιλ. Ο ηχος καλος αλλα δεν με τρελανε για Χεντριξ. Καλα πας παντως γενικα και κρατα το εκει.Μελετα χεντριξ παντως οπωσδηποτε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ το βλέπω σαν διασκευή του τραγουδιού και όχι σαν copy του τρόπου παιξίματος του Jimy. Με αυτό το κριτήριο το ερμήνευσες μια χαρά. Πολύ βαβούρα όμως βρε Δημήτρη...... :o Less is better ;) Ό Bill έχει δίκιο για τα bends Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Σε γενικές γραμμές μια χαρά σε βρίσκω ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Thumbs up ειδικα για την μετα μικροφώνου και ενισχυτου ηχογραφηση :) Απο εφφέ μου ακουστηκε πολυ εντονα το Modulation (chorus ειναι; ηθελε κατι σε πιο univibe αν θυμαμαι καλα το αυθεντικο). ΕΠισης ισως λιγο ελαφρυ analog delay να εκανε την κιθαρα να κατσει λιγο πιο καλα στη μιξη (ακουσα απο λαπτοπ βεβαια ) Τα bend - που λετε ρε παιδια, στο τελος; Δεν παρατηρησα κατι πολυ λαθος, εννοειτε διαφορετικο σε σχεση με το αυθεντικό; Χαιρετισματα στη Μάνη :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλός Δημήτρη. Μπράβο. Λίγο πιο παλιακό ήχο θα ήθελα και λίγο πιο πολύ χαλαρότητα (μέχρι και βρώμα) στο παίξιμο. Επίσης λίγο πιο πίσω στη μίξη την κιθάρα για να κολλήσει με το μπακιτράκι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Μ'αρεσε παρα πολυ Δημητρη. Μπραβο φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και τις παρατηρήσεις! :D Το θέμα με το gain. Με δυσκόλεψε σε αυτόν τον τομέα λίγο το κομμάτι οπότε έγραψα τρεις κιθάρες με διαφορετικά settings στον ενισχυτή: 1) Αυτή που ακούγεται στο κέντρο είναι στο καθαρό κανάλι ο ενισχυτής με το gain στο τέρμα και το Tubescreamer με gain 10 o'clock, Tone 2 o'clock και Volume 9 o'clock (στο περίπου οι ρυθμίσεις). 2) Αυτή που ακούγεται δεξιά είναι στο overdrive κανάλι με το gain λίγο πάνω από τη μέση, το Volume gain τέρμα και το Tubescreamer με τις ίδιες ρυθμίσεις με παραπάνω. 3) Αυτή που ακούγεται αριστερά είναι πάλι στο overdrive κανάλι με gain 10 o'clock, volume gain τέρμα και το Tubescreamer στις ίδιες ρυθμίσεις με παραπάνω. Το EQ δεν το θυμάμαι να σας πω την αλήθεια αλλά κι αυτό είναι λίγο διαφορετικό σε κάθε track. Επίσης το μόνο εφφέ που έχω βάλει είναι λίγο reverb από τον ενισχυτή περίπου στο 1-2. Τέλος να πω ότι δεν έκανα καθόλου post EQ. Ο ήχος είναι ακριβώς όπως τον κατέγραψε το μικρόφωνο. Για το επίμαχο bend τώρα, αν κατάλαβα για ποιο λέτε, είναι σίγουρα 1/4 όπως είπε ο Βασίλης αλλά δεν ξέρω αν είναι ξεκούρδιστο ή εάν ακούγεται περίεργα επειδή το κατεβάζω κιόλας αντί να το κόψω. Μιλάω για το bend που οδηγεί στο σόλο οπότε αν μιλάμε για κάποιο άλλο πείτε μου. :) Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας! Αν προλάβω το βράδυ ίσως βάλω και λίγο delay να δω πώς θα ακούγεται. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Ωπ γράφαμε συγχρόνως παιδιά! :) Πολύ καλός Δημήτρη. Μπράβο. Λίγο πιο παλιακό ήχο θα ήθελα και λίγο πιο πολύ χαλαρότητα (μέχρι και βρώμα) στο παίξιμο. Επίσης λίγο πιο πίσω στη μίξη την κιθάρα για να κολλήσει με το μπακιτράκι. Έχεις δίκιο Ray! Θα προσπαθήσω να βάλω τις κιθάρες πιο πίσω και να χαμηλώσω την ένταση της πιο γκαζάτης το βράδυ όταν κοιμηθούν οι μπόμπιρες. ;) Σ' ευχαριστώ πολύ! Μ'αρεσε παρα πολυ Δημητρη. Μπραβο φιλε! Thanks Γιώργο! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση