Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή παρακολουθώ ανελλιπώς το κανάλι της fender στο youtube (όπως και πολλοί από εσάς προφανώς) κι επειδή ο τίτλος του thread τελευταία είναι όλο και πιο σπάνιο φαινόμενο, είπα να κοινοποιήσω το παρακάτω που ανέβηκε λίγες μέρες πριν και σώζει τις παρουσιάσεις της fender από την ηχητική κατρακύλα που είχαν πάρει τον τελευταίο καιρό. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι τα γούστα... Εμένα δεν μου άρεσε ο ήχος. Σαν κεραμικοί μου ακούγονται. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2015 Frets on steroids! Καλή ηχογράφιση ακούγεται, οι συγκεκριμένοι μαγνήτες με ξενίζουν λίγο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση