panorios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 http://www.truetemperament.com/ Ακούγεται λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Yes.... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν κάνεις σηκώματα ποτέ ξανά, μια χαρά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι την ημέρα που θα θες refretting. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεί κανένας δικός μας να κάνει ένα διδακτορικό στο θέμα να μας φτιάξει τις δεύτερες κιθάρες Temperament ,θα έδινα ένα δάχτυλο (ποδιού) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Εαν δεν εχεις cnc, ή εαν θέλεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδια πιο πανω, η λυση ειναι αυτη. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία, αλλά και απο επάνω τα Τάστα έχουν μια αντίθετη ασυμμετρία. Ελπίζω να σε μπέρδεψα αρκετά..... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Γιατρέ μου θέλω True Temperament fretting ; Να το κοιταξεις παιδι μου,ειναι επικινδυνα πραγματα αυτα,καλα εκανες και ηρθες να με βρεις. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Εαν δεν εχεις cnc, ή εαν θέλεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδια πιο πανω, η λυση ειναι αυτη. Αυτο φιλε μου λεγεται fanned frets και ειναι για multiscale κιθαρες. Παλι το κουρδισμα θα χανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο φιλε μου λεγεται fanned frets και ειναι για multiscale κιθαρες. Παλι το κουρδισμα θα χανει! +1, καμια σχεση το multiscale με το temperament... * θα γουσταρα πολυ μια ακουστικη με true temperament :'( Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση