panorios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 http://www.truetemperament.com/ Ακούγεται λογικό.
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Yes.... Rest in Peace, Rest in Polaris!
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν κάνεις σηκώματα ποτέ ξανά, μια χαρά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι την ημέρα που θα θες refretting. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
panorios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεί κανένας δικός μας να κάνει ένα διδακτορικό στο θέμα να μας φτιάξει τις δεύτερες κιθάρες Temperament ,θα έδινα ένα δάχτυλο (ποδιού) .
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Εαν δεν εχεις cnc, ή εαν θέλεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδια πιο πανω, η λυση ειναι αυτη. Rest in Peace, Rest in Polaris!
HellFire Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία, αλλά και απο επάνω τα Τάστα έχουν μια αντίθετη ασυμμετρία. Ελπίζω να σε μπέρδεψα αρκετά..... Rest in Peace, Rest in Polaris!
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Γιατρέ μου θέλω True Temperament fretting ; Να το κοιταξεις παιδι μου,ειναι επικινδυνα πραγματα αυτα,καλα εκανες και ηρθες να με βρεις. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
stakiko Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Εαν δεν εχεις cnc, ή εαν θέλεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδια πιο πανω, η λυση ειναι αυτη. Αυτο φιλε μου λεγεται fanned frets και ειναι για multiscale κιθαρες. Παλι το κουρδισμα θα χανει!
Infernalgr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο φιλε μου λεγεται fanned frets και ειναι για multiscale κιθαρες. Παλι το κουρδισμα θα χανει! +1, καμια σχεση το multiscale με το temperament... * θα γουσταρα πολυ μια ακουστικη με true temperament :'( Come to the dark side, we have cookies!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση