Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου καλέ, δυστυχώς με τα μεταλλικά μέρη που μου έφερες, αφού έπαιξες 15 λεπτά με την κιθάρα που τα φορούσε, δεν γίνεται τίποτα... 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (εννοείται ότι κάνουμε λίγη αθώα πλακίτσα, δεν είναι ΤΟΣΟ άλιεν ο Freedom!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή πρεπει να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσουν οι ανακρίβειες... 8) Επαιξα μόλις 5 λεπτα με την συγκεκριμένη και αυτό επειδή μου ζήτησες να την βαφτίσω με τον τοξικό μου ιδρώτα, για γουρι λεει... :D Το ¶λιεν μίλησε... 8O Ούγκ... :lol: ΥΓ: σοβαρά τωρα...την ψαρεψες απο τον βυθό της θαλασσας αυτή την κιθαρα??? :mrgreen: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 8O Καλά πως το κάνατε αυτό? leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή πρεπει να αποκατασταθεί η αλήθεια και να σταματήσουν οι ανακρίβειες... 8) Επαιξα μόλις 5 λεπτα με την συγκεκριμένη και αυτό επειδή μου ζήτησες να την βαφτίσω με τον τοξικό μου ιδρώτα' date=' για γουρι λεει... :D Το ¶λιεν μίλησε... 8O Ούγκ... :lol: ΥΓ: σοβαρά τωρα...την ψαρεψες απο τον βυθό της θαλασσας αυτή την κιθαρα??? :mrgreen:[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: Extreme relicing κλπ κλπ 8) 8) 8) Καταπληκτικό έτσι;; 8) Αν και εσύ τα έχεις συνηθίσει κάτι τέτοια! :P Η 'τεχνική', λέμε τώρα, περιλάμβανε 'ελεύθερη' χρήση υδροχλωρικού οξέως. Το γνωστό διάλυμα που πωλείται στα SM και είναι 16% σε πυκνότητα, αν θυμάμαι καλά (μπορεί και λιγώτερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Τσ τσ τσ τσ...ολοκληρη ταλαιπωρία για το τίποτα... :D Βρε αν το έχεις το "ταλέντο" της διαβρωσης μετάλλων εμφυτο... 8) Τί να λέμε τώρα... :lol: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Τσ τσ τσ τσ...ολοκληρη ταλαιπωρία για το τίποτα... :D Βρε αν το έχεις το "ταλέντο" της διαβρωσης μετάλλων εμφυτο... 8) Τί να λέμε τώρα... :lol: Πάντως όπως φαίνεται στις φωτο' date=' δεν είναι ό,τι πιο φυσικό. :wink: Το σωστό είναι (και το έκανα στη γέφυρα, απλώς δεν έχω φωτογραφίες), να καθαριστεί η παραπανίσια σκουριά και μετά να περαστεί με WD40... οπότε παίρνει ένα μαυρισμένο/σιχαμένο χρώμα, σαν το τρέμολο arm σου ένα πράγμα, χαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol: [b']Πάντοτε [/b]γάντια εργασίας και γυαλιά σε τέτοιες δουλειές. Αυτό για τους ενθουσιώδεις. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Λιγα λογια και σταράτα... 8) Πακετάρεις την κιθαρα σου... 8O Την φέρνεις Σαββατο στον Πετράν... :) Την παραδίδεις στον Freedom τον Διαβρωτή (βοήθεια μας) και την Δευτέρα παιρνεις ένα relic του '55... :wink: Βεβαια κατι μου λεει οτι θα πρεπει να αλλάξεις μετά και τάστα... 8O Και μπράτσο... 8O Και σώμα... 8O Αστο...άκυρο... :lol: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Οι Pics δεν.. υπάρχουν... Ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να τις δω... :? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Οι Pics δεν.. υπάρχουν... Ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να τις δω... :? :? Εσύ δεν μπορείς να τις δεις. Κάποιο πρόβλημα με τον browser σου? Δοκίμασε να κάνεις quote το αρχικό post, εκεί είναι τα links απευθείας στις φωτό. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για το relicing; 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση