audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 πολυ ωραιο .φανταστικη δουλειά Μπράβο Κωστα ,,,, :) ΄60αρι Κωστάκη μου; Ωραίο είναι (και παραδοσιακό) 8) Μπράβο σου. Θενξ ε λοτ boys. Είναι alder 2 κομμάτια με full νιτρο Γέφυρα fender vintage, μαγνήτες Aguilar AG-4J-HumCancelling, 62 stacked pots και μπράτσο Fender 60s Classic (vintage frets & 60s profile) με reversed tuners. Έκατσε άψογα το σύνολο.... Και στα δικά σας οι ανύπαντροι..... :) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 Μπράβο Κώστα άψογο! Τι ειναι παρτς απο εβαυ? Το Teobass εχει μεινει λιγο πισω ας όψεται η άψογη Ελληνική παραγωγή βερνικιών ;D Επεσα πανω σε ενα άχρηστο βερνίκι πολυουρεθάνης για το μπράτσο και με γύρισε πίσω ??? Τώρα ρίχνω ενα άλλο που στις δοκιμες τα πηγε άψογα Βαλεριάνα stop Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 Βαλεριάνα stop κοροιδευω εγω τον αουντιοκωστα για την πιεση και χθεσ μετραω τη δικη μου και ηταν 17 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 καφεδες που χα πιει ;D ;D ;D) Περαστικα μου ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Σώπα κι έρχεται και είναι κούκλα μάλλον θα το κρατήσω εγώ και θα σου στείλω τα εξαρτήματα ;D ;D ;D Η στη χειρότερη να το έχω έως τέλος Ιουνίου για την επερχόμενη έκθεση των Οργανοποιών του Luthiers.gr ,αφού ειναι κούκλα πρέπει να το δείξω 8) Νίτρο και πάλι νίτρο μπελαλίδηκο αλλά αξεπέραστο Μετά απο τρείς βδομάδες αναμονή για να στεγνώσουν τα λούστρα, ιδού το σώμα έτοιμο :D Πολύ ωραία γέφυρα Θόδωρε την είδε ο υιός και ζήλεψε Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Ένταξη τι να πω ειμαι απιστευτα χαρουμενος . Το αποτελεσμα θα ναι τελειο γιατι το συγκεκριμενο οργανο περα οτι θα γινει κουκλα κουβαλαει τονους απο θετικο vibe και κιλα απο mojo και ιστορία . Νασα Για αλλη μια φορα Γ@μ@σ@ς 8) 8) 8) 8) 8) 8) Μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 . Το αποτελεσμα θα ναι τελειο γιατι το συγκεκριμενο οργανο περα οτι θα γινει κουκλα κουβαλαει τονους απο θετικο vibe και κιλα απο mojo και ιστορία . και για την ιστορία να και μια φωτογραφία απο τις αρχες που ειχα στα χερια μου αυτο το μπασο 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Πω πω, ωραία πράγματα, μπράβο Γιατρέ μου Νάσο. Μπραβο και στον Theod, καλοπαιχτο!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Έγινε πανέμορφο! :D Μπράβο Νάσο και να το χαίρεσαι Theod! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ παιδιά και στα δικά σας ετοιμάστηκε και το μπράτσο που βάφτηκε με πολυουρεθάνη λόγω της άταστης maple ταστιέρας, μετά απο μιας βδομάδας στέγνωμα γυαλίστηκε και έδωσε ένα τόνο λιγότερη γυαλάδα απο ότι το νίτρο >:( Ελαφρύ γύρω στα 3,45 κιλά καλά ζυγισμένο, λόγω των αλουμινένιων κλειδιών αποφύγαμε το neck dive, με ωραίο ήχο αλλα καθ ότι εξάχορδος δεν μπορώ να εκτιμήσω ??? Τέλος καλό όλα καλά η συνέχεια στον μπασίστα να μας το εκτιμήσει Θοδωρή καλόπαιχτο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ομορφιές...και η maple ταστιέρα λαχταριστή! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση