mojo87 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Προσφατα απεκτησα το συγκεκριμενο ενισχυτη τον οποιο εχω λατρεψει απο την πρωτη στιγμη.....θελω ομως να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις λαμπες του.Ξεκινωντας απο τις προενισχυτριες εχει 2 fender 12ax7 (stock??) 1 JJ6V6s (power) και μια RCA 5Y3GT (rectifier).Εχω παρει την αποφαση να αλλαξω την JJ γιατι οταν ζεσταινεται μοβιζει λιγο στην μια πλευρα και δεν μου φαινεται φυσιολογικο,οσων αφορα τις αλλες ομως δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να τις αλλαξω η να μεινουν ως εχουν. Τα "ΦΩΤΑ" σας παρακαλω.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Γνώμη μου είναι ότι αν παίζει και ακούγεται κανονικά ο ενισχυτής μην ασχοληθεις να αλλάξεις ακόμα λάμπες. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δε σε ενημέρωσε πότε είχε κάνει την τελευταία αλλαγή. Το να μωβίζει - μπλεδίζει η τελική λάμπα είναι συχνό φαινόμενο και δεν σημαίνει πως η λάμπα δεν δουλεύει σωστά. Το έχω παρατηρήσει και εγώ και μετά από ψάξιμο κατάλαβα τελικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mojo87 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Η μονη αλλαγη που ειχε κανει ο ιδιος (δευτερο-τριτο χερι) ειναι στην τελικη και αυτο 2-3 χρονια πριν αλλα επειδη θελω λιγο πιο crunchy ηχο σκεφτομουν την αλλαγη της με καποια αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 αλλα επειδη θελω λιγο πιο crunchy ηχο σκεφτομουν την αλλαγη της με καποια αλλη. Μηπως θα έπρεπε να αλλάξεις τις προενισχυτριες με άλλες πιο high gain, και να διατηρήσεις την ίδια τελική ( εκτός εαν θεωρείς οτι εχει κλείσει τον κύκλο της λόγω χρήσης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mojo87 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Λεω να κρατησω τις προενισχυτριες λιγο ακομα και να παω πρωτα σε τελικη γιατι μου εχει μπει η ιδεα οτι δεν εχει πολλα περιθωρια.Καμμια προταση για τελικη?Εν τω μεταξυ εχω και ενα ibanez tsa5 που εχει μια ruby 6v6 τελικη και σκεφτομαι να κανω μια μικρη αλλαγη αναμεσα στους 2 καθαρα για δοκιμαστικους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση