lazy Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω, ειμαι και πρωτάρης , και κομπιουτερας , ολα μου φταινε. Καλο ειναι να δινουμε τα αποτελεσματα μας, ώστε να καταλαβαίνουν και οι υπολοιποι τι παιζει. Παντως μαζι με τον δασκαλο μου και αλλους 3 μαθητες του, είμαστε 5 που την έχουμε , σε PC Και mac. Σοβαρα προβλήματα δεν έχουμε αλλά με υπάρχει και εγκατεστημένη βάση για να ρωτάμε αν έχουμε προβλημα. Παντως περα απο τα όποια προβλημα αρχικά , είναι καλη η audio 6.Καλυτερη απο την Fasttrack. Γραψε για την focurite αν μπορείς, έχω περιέργεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να καταλάβει αν υπάρχουν κοψηματα αλλα εγραψα ενα λεπτο απο το demo του Ρ105 στα line in 1/2 της κάρτας και μετά μέσω ableton. Το export έγινε σε Wav@44100/24bit και μετά upload στο site https://soundcloud.com/gr_lazy/demo-p105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση