Guru Alter Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 εχω την εντυπωση οτι ακομα και με software η NI KA6 δεν μπορει να κανει direct monitoring σε 4 εισοδους ταυτοχρονα, αρα ειναι ακυρη για ηχογραφηση παραπανω απο 2 καναλιων μαζι (τουλαχιστον χωρις το latency που θα εχεις αν γραφεις χωρις direct monitoring)? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να χεις δίκιο.Πας για focusrite οπότε! edit.Τώρα είδα τι ρωτας!Χωρίς direct δεν ισχύει απλά θα πρέπει να έχεις χαμηλό latency(buffer) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξερω ποσο θα βοηθησει αλλά ενα screenshot απο Ableton me Asio2 και ενα με του δικους της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν λέει πολλά το παραπάνω δοκίμασε το sine wave του ableton αν κλικαρει με το cpu στο 80 και αν είσαι οκ τότε μαζί σου. Προσωπικά κάτω του 10 overall latency στο Ableton κατάφερα να πέσω μόνο με Rme. Σίγουρα οι Asio είναι ποιοτικοί drivers καμία αμφιβολία,η μόνη μου ένσταση είναι στο ότι απλά κατεβαίνει πιο κάτω δεν σημαίνει ότι δουλεύει εκεί. Ειδικά στο ableton που γενικά δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την κατανάλωση cpu. Και το τεστ να παει καλα σε ένα φορτωμένο project πάλι υπάρχει πιθανότητα για crackles οπότε safe choice γενικά είναι το αμέσως μεγαλύτερο για μόνιμο configuration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 πιο πολυ για νσ βοηθησω τα εβαλα.οι γνωσεις μου ειναι περιοριμενες (ειμαι νεος στον χωρο) και ζωριζομαι να τα βρω ολα αυτα.παντως με kompact και galaxy pianos δεν εκανε κατι οπως η m-audio. θα δω αυτο που λες και θα επενελθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 Kαι γω για να βοηθησω το ανεφερα!Δεν υπαρχει χειροτερο απ'το να γραφεις και να ακουστει κανα κλικ στο ξεκαρφωτο.. Δοκιμασε και πες.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω καν αν το εκανα σωστα. Αν το εχω καταλάβει σωστά , τa crackles ειναι κοψίματα/σπασιματα του ηχου η και παραμορφώσεις. Γουγλισα λιγο για να καταλάβω πως φτιάχνεις sine wave :-[ και επεσα πανω στο Analog του ableton Εβαλα 2 oscillators και εκανα τις 10 πρωτες ασκησεις του Hanon. Αυτο με 44100@64 samples και usb buffer 1 (στο control panel της καρτας), επειδή διάβασα πως έτσι ζωρίζει και το υπόλοιπο σύστημα .Output latency @ 5.8ms Δεν άκουσα κατι παράξενο Και δεν είδα spikes στο CPU use. To αυτο και μετα Live demo sets του Ableton.Αυτά τα ακουσα με Asio2 Αν θες να δοκιμάσω κατι συγκεκριμένο δώσε οδηγίες......Δεν εχω ιδεα λεμε 8) . Να δοκιμάσω το πιανο στις εισοδους ? Ξεχασα : ακόμα δοκιμάζω με USB2 και παει καλα. το USB3 το παλευω (VIA vl805 ) αλλα δεν καλοπαίζει εχει κοληματα και θελει και USB buffer 2 η και 3 (απο τα 4 που παιρνει στο control panel της καρτας).Το κακο με το USB3 είναι πως εχει πολυ χαμηλό system latency (maximum Κατω απο 200μs) σε αντίθεση με το USB2 που το μέγιστο είναι στα 500-600. Ολα αυτα σε οκταπυρηνο AMD FX8350 με 8.1 windows 64bit και 8GB ram @ 1.86GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα μιλώντας με ποσο latency μπορει καποιος να δουλεψει απροβλημάτιστα; Μεχρι 10 ms ας πουμε; 5ms; MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν με το USB3 μπορεί να έβγαλα ακρη, δοκιμάζω ακόμα. Λόγω του οτι τα Windows 8.1 είναι XCHI hand-off capable αλλα τα προηγούμενα όχι υπάρχει ενα setting στο Bios Που ενεργοποιεί το workaround.Στην δική μου περιπτωση με τον VIA VL805 controller δεν δουλεύει πολύ καλα και πρέπει να το έχω ενεργό. Κατα τα άλλα απο system latency είναι καλύτερα (μόνη συσκευη σε όλο τον controller). Προς το παρόν μονο με youtube οι δοκιμες.Εχω διάβασμα μετα οποτε θα ενημερώσω.... 8) Edit: κανει κοψηματα και αν δώσω USB buffer ώστε να μην τα κάνει ανεβαίνει πάνω απο 15ms.To γυρισα πίσω στο USB2...... @Stepar10: Καλύτερα να περιμένουμε να απαντήσουν οι έμπειροι του χώρου.Εγώ δεν έχω σοβαρή άποψη ακόμα. Με το USB3 ας πούμε , παρατηρούσα τα USB buffers.Οταν έβαζα μόνο 1ms είχα κοψήματα.Εβαλα 2 αλλά που ανέβασε το latency στα 6.8.Απο την άλλη με USB2 δεν έχω πρόβλημα να είμαι και με 1mς usb buffer Από τις δοκιμές που έχω κανει πάντως με Kompact και Galaxy pianos δεν είχα κοψήματα (usb2@44100-64buffers ). Αυτό με την καρτα να δουλεύει ώς έξοδος. Δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει αν βάλω πηγη ήχου στις εισόδους. Πάντως δεν μπορείς να ανέβεις πάνω απο 10ms .Αρχίζει να γίνεται ενοχλιτική η καθυστέρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2015 αποτι βλεπω ειχε αρκετη ταλαιπωρια παντως! Απο βδομαδα που θα παρω την focusrite 6i6 θα ενημερωσω για την δικη μου τυχη ;) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση