lazy Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Εχω καιρό τώρα μια M-audio fasttrack σε windows 8.1 64bit. Οσο είχα 7αρια δεν είχα θεμα. Με τα 8αρια εχω random BSOD (μπλε οθόνες). Εχω δοκιμάσει οτι εχω βρει στο ΝΕΤ οπως να μην ειναι σε USB3 , τελευταίους drivers , disabled legacy USB devices από το bios,να εχω το Asio4all εντος......τιποτα. το προβλημα το εμφανίζει σε δυο διαφορετικές μητρικές που εχουν εγκατασταθει στο pc οπως και μνημες/CPU (αυτό έτυχε λογω αναβάθμισης). Καμμία ιδεα μπας και την σώσουμε ? Δεδομένο πως εχω αρχίσει να στραβωνω , εχετε να προτείνετε καποια καρτα μεχρι τα 200 ευρώ (USB2/3 , PCIe )? Με ενδιαφέρει να έχει είσοδο μικροφώνου και δυο αναλογικες για τα πληκτρα μου. Μου έχουν προτείνει την Native instruments complete audio 6 . Help ........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christabel Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σου Lazy, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν κατάφερα να το διορθώσω, αλλά κατάφερα να το περιορίσω κάπως. Δούλευα ένα process τη φορά, έκλεινα τα browsers, δεν υπήρχε άλλο πρόγραμμα να λειτουργεί εκτός από το DAW μου (Reaper). Και πάλι εμφανιζόταν το πρόβλημα, αλλά στατιστικά λιγότερες φορές. Εγώ αναβάθμισα σε Focusrite Scarlett 2i2. Μάλλον δεν σου κάνει η συγκεκριμένη, και η 6i6 κοστίζει 230 ευρώ... Από την ποιότητα της Focusrite είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι τώρα. Και δουλεύει εξαιρετικά στα 8.1. Καλές αγορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Να ρωτήσω αν η μητρική σου ειχε USB3 και αν είχες επιχειρήσει να το απενεργοποιήσεις ? Διάβασα κάτι σχετικά με τις υλοποιήσεις που κάνουν οι κατασκευαστες μητρικών πανω στα USB Και πως είναι προβλημα όσο αυτό όσο και τα xHci / eHci Hand off settings από το Bios. Πάντως κοιτάζω για Focusrite Scarlett 6i6 kai NI komplete audio 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Στο Event Viewer τι σφάλματα σου βγάζει; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 κι εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτές ακριβώς αυτό τον καιρό. Απ ότι διαβάζω η NI θεωρείται ελαφρώς καλύτερη αλλά με προβλήματα πολλές φορές με drivers και γενικά όχι πάντα εύκολη λειτουργία, πράγμα που οδηγεί πολλούς στην Scarlett (για την οποία δεν βρήκα κανένα να παραπονιεται). Επειδή πρώτη φορά πάω να στήσω κανονικό recording setup σπίτι, μάλλον για Scarlett με βλέπω κι εμένα, παρολο που καναδυο φίλοι έχουν την ni6 και είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτήν YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 @ Alter Ο δασκαλος μου έχει την Audio 6. O ηχος της είναι πολυ καλος μου λεει . θα την χτυπήσω μάλλον μεσα στις επομενες μέρες. @Jasemeister Το ξερω το event viewer. ΓΕνικά δεν αναφέρει κατι σοβαρο κατα την διάρκεια του BSOD. ΤΟ Minidump λέει το γνωστό *** WARNING: Unable to verify timestamp for MAudioFastTrack.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for MAudioFastTrack.sys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρότεινα την focusrite καθαρά λόγω καλύτερης υποστήριξης.Στην κατηγορία αυτή τα preamps είναι πάνω κάτω τα ίδια σαν ποιότητα ήχου.Πιο σημαντικό είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία και για την komplete υπάρχει πρόσφατο thread εδώ που 3 άτομα αναφέρουν προβλήματα. Για audio εφαρμογές τα Windows 7 γενικότερα είναι πολύ πιο σταθερό λειτουργικό.Αν είχα windows θα περίμενα το επόμενο μεγάλο update για να φύγω απ τα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazy Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 τελικα μετα απο προτροπη του δασκαλου μου, πηρα την ΝΙ. περα απο τα πρωτα ψυχολογικα με τα cpu power save states και οτι αλλο προτεινει να κανεις, δεν ειχα αλλα προβληματα.Επισης παρολο που αναφεροταν υποστηριξη για usb3 δουλεψε αλλα ειχα κοληματα και τελικα το δουλεψα με usb2.με εντυπωσιασε πως στο control panel της εχουν βαλει dpc latecy monitor για να βλεπεις πως εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 μια που μιλαμε για αυτες τις δυο καρτες (και σημειωνοντας οτι ο thomann μολις ανεβασε 10% την τιμη της focusrite 6i6 ???) διαβαζω οτι η ΝΙ δεν μπορει να κανει direct monitoring σε ολες τις εισοδους ταυτοχρονα, αλλα πρεπει να διαλεξεις 1-2 η 3-4. Αυτο ειναι σημαντικο αν πχ. θελεις να γραψεις ταυτοχρονα τεσσερις εισοδους (ας πουμε στερεο πληκτρα και κιθαρα μικροφωνο, η στερεο κιθαρα με στερεο πληκτρα). Απο οτι διαβαζω η scarlett το κανει, δηλαδη κανει direct monitoring σε οποιονδηποτε συνδυασμο εισοδων. Κανεις που την εχει να το επιβεβαιωσει, αν εχει κανει εγγραφες περισσοτερων απο δυο καναλιων ταυτοχρονα με direct monitoring? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν την χρησιμοποιείς standalone ισχύουν αυτοί οι περιορισμοί.Λογικά χρησιμοποιείς την καρτα σε συνδυασμό με κάποιο software και για tracking και για recording οπότε δεν θα εχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση