Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικό Πιάνο..help!

Nefeli.kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Με μεταφορική σπίτι σου σε καμιά βδομάδα περίπου και το στήνεις μόνη σου, πιθανόν να χρειαστείς κάποιον να σε βοηθήσει αφού τα έχει τα κιλάκια του.

Σπίτι σου; Γιατί εμένα (Γέρακα) μου είχε έρθει χαρτάκι να πάω να το παραλάβω... ?

Μάλιστα για μία παραγγελία με 2 πακέτα, το ένα ήρθε με ΕΛΤΑ special (όπως λέγονται τέλος πάντων) και το χαρτάκι και το άλλο με DHL στο χώρο μου. Οπότε δε ξέρω...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μάλιστα.. Ενώ αν το πάρει κανείς από αντιπρόσωπο στο φέρνουν εκείνοι το στήνουν και έτοιμο.. Τυχεροί εσείς στα κέντρα.. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμα και τα όνειρα θέλουν δουλειά..

Και κάτι ακόμα, σε περίπτωση βλάβης που πρέπει να το στείλεις πίσω μέσω thomann, έχετε υπόψη σας την διαδικασία; Οποίος γνωρίζει ας μου πει εδώ,  αλλιώς ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξω καινούριο θεμα;

Όντως Νικόλα, εγώ έκρινα από την περίπτωσή μου, DHL, το αφήσανε και σε γείτονα μάλιστα -_- επειδή έλειπαν όλοι από το σπίτι. Οπότε δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται πως θα τύχει...

Λοιπόν, αλλάζω κλίμα, θέλω γνώμη για όρθιο ακουστικό Bohemia 122 demichippendale του 96 ελάχιστα χρησιμοποιημενο στις 2.500.

Εάν φύγεις από το ηλεκτρικό και σκέφτεσαι να πας σε ακουστικό έχε υπόψιν και το κόστος συντήρησης (κούρδισμα, μηχανικά μέρη, τσόχες, σφυράκια, κτλ)

επίσης άνοιξε καινούργιο θρεντ αφού το παρόν είναι για ηλεκτρικό πιάνο :)

γνώμη μου να μείνεις στο ηλεκτρικό, τα ακουστικά έχουν πολλά έξοδα συντήρησης....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

• Guru

Αν θες τη γνώμη μου, πάρε ένα βιντεάκι με καλό ήχο να ακούσουμε. Δεν αγοράζεις πιάνο από όνομα, αλλά μόνον από παίξιμο.

Εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ καλύτερο να πάρεις ακουστικό, εφόσον θέλεις να κάνεις σοβαρή δουλειά με το πιάνο. Και τα έξοδα συντήρησης είναι μόνον το χόρδισμα. Στο ηλεκτρικό οι φθορές είναι πολύ ακριβότερες όταν αρχίσουν να εμφανίζονται. Στο ακουστικό μπορεί και να μην εμφανιστούν ποτέ.

Αυτή η πρόταση είναι ψευδής.

Συγγνώμη για το μπέρδεμα στο θέμα  :) είμαι καινούρια και χρειάζομαι και σε αυτό βοήθεια, οπότε θα ανοίξω καινούριο, ευχαριστώ Σταύρο!

Εντελώς τυχαία μου προέκυψε μια πρόταση φίλου για το δεύτερο πιάνο του που μένει αχρησιμοποιητο Sami και καθώς δεν έχω ιδέα και βλέποντας πόσες συμβουλές μου δώσατε, ήξερα ότι θα έχετε σίγουρα να πείτε κάτι. Το πιάνο θα το δω από κοντά με την δασκάλα μου την επόμενη βδομάδα, το ίδιο μου είπε κι εκείνη, ότι θέλει να το δει από κοντά, να το παίξει, να το ακούσει,  κλπ.

Πέρα από αυτό, σαν μάρκα πιάνου, ποιότητα, ήχο, κλπ, δεν το γνωρίζω καθόλου (μάθημα κάνω σε PETROF και είναι το μόνο που έχω δει ποτέ! ) όπως επίσης δεν γνωρίζω τι κάνει ένα ακουστικό πιάνο να είναι καλό. Θα ανοίξω θέμα όμως και θα μάθω κάτι παραπάνω για τα Bohemia λογικά. 

Πάντως ευχαριστώ και πάλι! Είστε φοβερή ομάδα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν δεν ειναι αργά να πω ότι πήρα πρόσφατα το Casio PX A100 red με πολλή καλή εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία και σε καλύτερη τιμή από τα ξένα γνωστά μαγαζιά 730€ με την πεταλιές και τη βάση. Επειδή ξεκινάς τώρα νομίζω θα σε καλύψει με 2-3 αρκετά καλούς ήχους, πολλή καλή αίσθηση όμως, απλό και εύκολα μεταφερόμενο για lives αφού ειναι περίπου 11 κιλά. Αν αντέχεις παραπάνω οικονομικά (διπλά και πάνω) πήγαινε σε αυτά που είπαν τα παιδιά Kurzweil - korg. Αν θέλεις και αλλά features κοίταξε  τα επόμενα καινούργια Casio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάνο σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ποτέ δεν είναι αργά για κάποιον που ακόμα ψάχνει! Αν και το έψαξα πάρα πολύ με τα ηλεκτρικά και το συγκεκριμένο θέμα εδώ είναι γεμάτο χρήσιμα στοιχεία, μου προέκυψε μια πολυ καλη ευκαιρία για ένα ακουστικό πιάνο και το προτίμησα.  ;) Καλημέρα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου