magna Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 Γειά στο forum!Δεν ήξερα πού να βάλω το θέμα και το πέταξα εδώ.Έχω μια ακουστική κιθάρα Yamaha FG 430 made in Taiwan και θέλω να την πουλήσω.Στο google δε βρίσκω τίποτα που να με βοηθά.Βρίσκω μόνο για την αντίστοιχη γιαπωνέζικη που είναι συλλεκτική κλπ.Ξέρει κανείς πόσο περίπου πιάνει?Θέλω να πάρω ηλεκτρακουστική. Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 μπορεις να κανεις και αυτη τη κιθαρα ηλ/κη. πας σε ενα μαστορα και περνα ενα κρυσταλο κατω απο το καβαλλαρη...εκτος κι αν θες πριμα μπασα μεσαια..οποτε πας για αλλη κιθαρα..ποσο ειχε κοστισει η κιθαρα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 μπορεις να κανεις και αυτη τη κιθαρα ηλ/κη. πας σε ενα μαστορα και περνα ενα κρυσταλο κατω απο το καβαλλαρη...εκτος κι αν θες πριμα μπασα μεσαια..οποτε πας για αλλη κιθαρα..ποσο ειχε κοστισει η κιθαρα σου? Θέλω να την αλλάξω έτσι κι αλλιώς.Την είχα πάρει γύρω στα 450 ε πριν 12 χρόνια Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2015 αναλογα με την κατασταση στην οποια βρισκεται να υπολογιζεις στο 1/2 η στα 2/3 της αρχικης. βεβαια ο τελικος λογος ειναι δικο σου οποτε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosg Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2015 300 € και η θήκη αν υπάρχει - δώρο και παρακάλα να ψάχνει κάποιος Yamaha ακουστική ... Panos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση