RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Εδώ βάζουμε τα τραγούδια που για κάποιο ανεξήγητο λόγο (δλδ δεν μας θυμίζουν έρωτες, χωρισμούς, παρέες, καλοκαίρια κτλ.) μας προκαλούν περίεργα συναισθήματα. Αρχίζω με ένα κλασικό: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Tι ωραια θεματα ανοιγεις ρε φιλε. Αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Παίρνω πάσα από μαθηματικό και συνεχίζω με eels από τον ίδιο δίσκο που όλως παραδόξως κλωθογύριζε στην κούτρα μου απόψε. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 μόνο eels για mixed feelings λοιπόν ;D : https://www.youtube.com/watch?v=5sbI2y9D2Do (άντε και λίγο παντελίδη) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Εμένα τούτο εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Χαζοτράγουδο,με ακόμα πιο παιδιάστικους στίχους,αλλά από την αρχή μου έκανε κλικ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως... με bold Εδώ βάζουμε τα τραγούδια που για κάποιο ανεξήγητο λόγο (δλδ ΔΕΝ μας θυμίζουν έρωτες, χωρισμούς, παρέες, καλοκαίρια κτλ.) μας προκαλούν περίεργα συναισθήματα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Instrumental είναι, του Vai είναι :-X (δεν έβαλα video live γιατί δεν μου αρέσουν τα "καραγκιοζιλίκια" του :P), αλλά όποτε το ακούω κάτι μου κάνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2015 Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως... με bold Sorry boss,λίγο η μικρή οθόνη στο κινητό,λίγο οι ώρες διαβάσματος,το ΔΕΝ δεν φάνηκε! ;D ;D Διορθώνω. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση