marathon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Όλα τα όργανα (εκτός της κιθάρας που ακούς) είναι midia. Απλά έχω μια midi κιθάρα που μου επιτρέπει να μην έξαρτάμαι από πληκτράδες!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ; 8O ... :D γιατι το λέτε melodune και όχι melodyne? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Melodyne το έγραψα λάθος...τίποτα δεν είναι φυσικό. Όλα είναι VST (Orient World, EthnoWorld, Akai Sounds-Kontakt...) εκτός από τα ακόρδα της κιθάρας που ακούγεται στο φόντο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cromcwel Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 ΑΣΧΕΤΟ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ POWERED MIXER PEAVEY XR 600E ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣTO KOYTI TOY. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ, (ΑΛΟΙΜΟΝΟ)!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΙΨΗΣ ...ΡΕΥΣΤΟΥ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cromcwel Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 ΑΑ...! ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ''ΟΡΦΑΝΑ''. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ''ΟΡΓΑΝΑ''.. :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cromcwel Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2006 ΤΟ MIXER ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ www.peavey.com/media/pdf/manuals/xr600e.pdf ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΣΤΙΒΑΡΟ. THANKS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση