marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Αγαπητοί συνάδελφοι θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόγραμμα που το θεωρώ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Το Celemony Melodyne, ένα audio πρόγραμμα που εκτός των άλλων που κάνει μαζεύει τα φάλτσα! Σας επισυνάπτω 2 Ethnic δείγματα που δουλεύω τώρα τελευταία και ακούστε...έχω γράψει τα όργανα μου (πλήκτρα, κιθάρες, drums...) και έχω βρεί στο Internet samples από φωνές από όλο τον κόσμο. Προφανώς οι φωνές δεν είναι στο κλειδί του κομματιού μου...κανένα πρόβλημα! Το melodune με σχεδόν ηλίθιο τρόπο πάει και το κάνει!!! Περιμένω τη γνώμη και τα σχόλιά σας. (Επίσης το 80% των κομματιών είναι γραμμένα με κιθάρα, σαντούρια, φλάουτα, synts είναι μια 6χορδη Peavy) Tα demos είναι στα Uploads http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 κάτι παίζει και δε δουλεύει το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cromcwel Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ LINK ΦΙΛΕ ΜΟΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Administrator......πώς το κάνουμε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/Ethno2.mp3[/url] Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά είναι αυτό: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/Ethno2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/Ethno.mp3 Και αυτό.Thanks Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 αρκετά ψαρωτικό το ταίριασμα των φωνών...ίσως για να το κατανοήσω καλύτερα να πρέπει να ακούσω το πώς ήταν τα σάμπλς πριν την εφαρμογή του melodune φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2006 Στο Ethno2 οι φωνές είναι από το VSt της best Service. ¶ρα καταλαβαίνεις ότι είναι ανεξάρττητα κλειδιού, επίσης στο κομμάτι υπάρχουν 2 φορές σε διαφορετικά σημεία...δείτε το videodemo στο site τους... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cromcwel Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 ΥΠΕΡΟΧΟ..! ΦΙΛΕ, ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση