Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2015 Δρακουλίνια και τσόντα απούσα. Βουλή ψεκασμένων. Τα ψάρια στο τηγάνι μου σπάσανε τη μύτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2015 Ο χειμώνας φεύγει τα κασκόλ έρχονται, winter is always coming, you know nothing John Snow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Το κόκκινο ή το μπλέ; Κωστίκα Κατούρα Ελεύθερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 τελικά θα αλλάξω κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 τελικά θα αλλάξω κινητό Στη θέση σου δεν θα άλλαζα κινητό αφού ακόμα δεν υπάρχουν κινητά που να ταξιδεύουν στον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Ναι αλλά ταξιδεύουν στον τόπο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 Το κόκκινο ή το μπλέ; Κωστίκα Κατούρα Ελεύθερα; axtarma μου, εχεις κερδισει το ενδιαφερον μου και σε αυτο και στο προηγουμενο πονημα, για την αποδοση σου στην atonal music. Ακουσα καποια στοιχεια που με κανουν να πω οτι μαλλον εισαι natural στο θεμα και ειμαι φαν της atonal music. Noμιζω οτι εχω δικιο Δεν ξερω κατα ποσο το εχεις δουλεψει η και το μουσικο σου επιπεδο, αλλα νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που πρεπει να δωσεις το βαρος της ασχολιας σου γιατι το εχεις. Μπραβο πραγματικα απο εμενα. Περιμενω στο μελλον και πιο πλουραλιστικες ηχητικα προσπαθειες ΚΑΙ με ηχητικο progression (διαφορετικοι ηχοι και οργανα εννοω), οχι οτι με χαλασε το πονημα σου σε σολο ηχους. οπως επισης ελπιζω παραλληλα στο μελλον να δω και κατι σε βιντεο πιο αμιγως οπτικοεναλλασόμενο σε συνδυασμο με τη μουσικη, και οχι με τα γραπτα (που δεν με χαλανε επισης λολ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2015 axtarma μου, εχεις κερδισει το ενδιαφερον μου και σε αυτο και στο προηγουμενο πονημα, για την αποδοση σου στην atonal music. Ακουσα καποια στοιχεια που με κανουν να πω οτι μαλλον εισαι natural στο θεμα και ειμαι φαν της atonal music. Noμιζω οτι εχω δικιο Δεν ξερω κατα ποσο το εχεις δουλεψει η και το μουσικο σου επιπεδο, αλλα νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που πρεπει να δωσεις το βαρος της ασχολιας σου γιατι το εχεις. Μπραβο πραγματικα απο εμενα. Περιμενω στο μελλον και πιο πλουραλιστικες ηχητικα προσπαθειες ΚΑΙ με ηχητικο progression (διαφορετικοι ηχοι και οργανα εννοω), οχι οτι με χαλασε το πονημα σου σε σολο ηχους. οπως επισης ελπιζω παραλληλα στο μελλον να δω και κατι σε βιντεο πιο αμιγως οπτικοεναλλασόμενο σε συνδυασμο με τη μουσικη, και οχι με τα γραπτα (που δεν με χαλανε επισης λολ) Δεν γνωρίζω κάτι και σαφώς δεν έχω ασχοληθεί με την atonal music, όσον αφορά δε το μουσικό μου επίπεδο είναι...κλάφτα Χαράλαμπε λολ, δεν κατάλαβα τί εννοείς όταν λες θες να δεις βίντεο οπτικό εναλλασσόμενο σε συνδυασμό με τη μουσική, κάτι σαν τα φωτάκια της ντίσκο που συγχρονίζονται με τη μουσική και αλλάζουν αναλόγως; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2015 Αχταρμά, τις προάλλες ήμουν σε Ισλαμική χώρα με κομμένο youtube και όταν προσπάθησα να δω το παρόν θέμα είδα αυτό: Τελικά έχει και τα καλά της η λογοκρισία ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση