gkar Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα.Υπήρχε ένα παρόμοιο θέμα εδώ στο noiz αλλά δεν μπορώ να το βρω. Έχω το cubase 7 elements και το έβαλα σε ένα λαπτοπ(μέχρι να κάνω αναβάθμιση στο desktop,μου κάηκε η μητρική),όταν λοιπόν ανοίγω το cubase σταματάω να έχω ήχο στο youtube η στον media player.Στο desktop που έχω εξωτερική κάρτα ήχου δεν συνέβαινε αυτό,στο λαπτοπ έχω onboard κάρτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε το εξης devices - device setup - vst audio release driver when application is in background. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fixxxer113 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις το Exclusive Mode στην κάρτα ήχου που χρησιμοποιείς, οπότε καμία εφαρμογή δεν θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί αποκλειστικά. If at first you dont suceed, then skydiving is definitely not for you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkar Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε το εξης devices - device setup - vst audio release driver when application is in background. Μ'αυτό δούλεψε! Thanks και στους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση